Fastelavnstønder

Ingen fastelavn uden fastelavnstønde! Her på siden finder du både fastelavnstønder i pap, som er gode til små børn, og helt klassiske tønder i træ, som er lidt sværere at ødelægge. Udforsk udvalget og bliv klar til fastelavn med en fastelavnstønde fra Bilka.dk.

Fastelavnsfest

At slå katten af tønden er nærmest uundgåeligt, når der skal holdes fastelavnsfest. Vi giver dig gode idéer til, hvordan du holder et brag af en fastelavnsfest, så læs med og bliv klogere på, hvordan du holder den bedste fest.

Find alt til fastelavnstønde-slagningen her

Der er ikke altid så meget at råbe hurra for i februar måned, hvor vinteren har lagt sig kold, mørk og våd over det danske land. Men så er det godt, at der er dejlige højtider at fejre, og fastelavn er et af de helt store højdepunkter og fester.

På Bilka.dk fejrer vi naturligvis også fastelavn, og derfor kan du få alt, hvad du har brug for til fastelavnsfesten her hos os. Her på siden finder du for eksempel et bredt udvalg af den klassiske og uundværlige fastelavnstønde. Uden en fastelavnstønde kan man ikke slå katten af tønden, og uden katten af tønden er der ingen fastelavn! Og derfor har I brug for en fastelavnstønde fra Bilka.dk!

Udover selve tønden, finder du også alt det nødvendige udstyr til fastelavnstønden her på Bilka.dk. I kan nemlig ikke slå tønden i stykker uden en fastelavnskølle. Og I har også brug for et godt reb, for at kunne hænge tønden op korrekt.
 

Køb fastelavnstønder i pap og træ på Bilka.dk

Vores fastelavnstønder i træ er skabt af stærke materialer, fastholdt af robuste metalbånd, der gør tønden modstandsdygtighed overfor gentagne slag og bevarer spændingen i lang tid. En træ-fastelavnstønde egner sig godt til lidt ældre børn og voksne, der søger en større udfordring i jagten på godterne gemt indeni tønden.

Til de yngre og helt små børn tilbyder vi et udvalg af fastelavnstønder i pap, som er lettere at slå i stykker i forhold til de robuste træmodeller. Med en pap-fastelavnstønde kan alle være med - og hvis nødvendigt kan en forælder eller en pædagog måske hjælpe lidt med at åbne tønden.

Slå tønden ned og bliv kattedronning eller kattekonge

Uanset valget af fastelavnstønde vil den gradvist tage skade af slagene og på et tidspunkt gå i stykker. Her vil en overflod af slik og/eller frugt falde ud, og kattedronningen vil blive kåret. Den person, der lander det sidste slag og får tønden til at gå helt i stykker, udråbes til kattekonge.

På Bilka.dk bestræber vi efter at lette vores kunders hverdag, hvorfor du bl.a. finder alt, hvad du behøver til fastelavn samlet på ét sted hos os. Udforsk f.eks. vores sjove, farlige og unikke udvalg af fastelavnskostumer til børn, og bestil det nemt online i dag. Så er I klar til fest og skønne oplevelser.