Fastelavnstønder

Når februar nærmer sig, er det tid til fastelavn. Her er tale om en hyggelig begivenhed og tradition til glæde for både børn og voksne. Med mulighed for sjov udklædning – og ikke mindst samlingen omkring fastelavnstønden – er højtiden noget, vi fejrer i stor stil på Bilka.dk. 

Fastelavnsfest

At slå katten af tønden er nærmest uundgåeligt, når der skal holdes fastelavnsfest. Vi giver dig gode idéer til, hvordan du holder et brag af en fastelavnsfest, så læs med og bliv klogere på, hvordan du holder den bedste fest.

På Bilka.dk har vi alt til fastelavnstønde-slagningen 

Der er ikke altid så meget at råbe hurra for i februar måned, hvor vinteren har lagt sig kold, mørk og våd over det danske land. Men så er det godt, at der er dejlige højtider at fejre, og fastelavn er et af de helt store højdepunkter og fester. 

På Bilka.dk fejrer vi naturligvis også fastelavn, og derfor kan du få alt, hvad du har brug for til fastelavnsfesten her hos os. Vi har masser af skarpe priser, så du for eksempel kan finde en billig fastelavnstønde, og når du bestiller hos os, får du oplevelser med i din kurv i stedet for kun varer. Her kan du blandt andet få følgende fastelavns-udstyr: 

  • Fastelavnstønder 
  • Køller til at slå katten af tønden 

 

Sjov med udklædning og slik 

Vores billige fastelavnstønder er skabt af stærke materialer, som kan holde til mange slag, så spændingen bliver bevaret længe. Alle får deres tur til at slå til træet, som er holdt sammen af robuste metalbånd og fyldt med godter af de voksne.  

Efterhånden vil fastelavnstønderne blive medtaget af slagene, og på et tidspunkt vil tønden gå i stykker. Her vil en overflod af for eksempel slik – eller frugt, hvis man er til de mere sunde løsninger – falde ud, og kattedronningen vil blive kåret. Den, der slår det sidste bræt ned, bliver udråbt til kattekonge. 

Som en ekstra dimension af fastelavn er udklædningen prikken over i’et, og her er det kun fantasien, der sætter grænser. Hjælp dit barn til den sjoveste, farligste, smukkeste eller mest unikke udklædning, så der kan komme fest og fart over feltet. På Bilka.dk bestræber vi os på at gøre vores kunders hverdag til en oplevelse, og vi har masser af fastelavnskostumer til de små. Vi glæder os til at handle med dig.