Fastelavnskostumer

Vi har et stort udvalg af fastelavnskostumer til dit barn, så legen hurtigt kan begynde og katten kan slås af tønden. Her på siden kan du hurtigt finde den perfekte børneudklædning til fastelavn til altid gode priser. Vi har både kostumer til piger og drenge, så du kan finde alt fra disney prinsesse kostumer til superheltene Batman og Spiderman. Dit barn kan også blive klædt ud som en farlig heks eller en af de skøre Minions. Find også fastelavnstønden og trækøllen her, så I er klar til den store dyst om titlen som kattekonge og kattedronning kan findes.

Køb sjove og flotte fastelavnskostumer til børn på Bilka.dk

Vi har udvalgt de flotteste og sejeste fastelavnskostumer, så du nemt og enkelt kan finde det kostume der passer bedst til dit barn. Her finder du et stort udvalg til både piger og drenge i alderen 3-10+ år. Fastelavn er en stor dag for børnene, hvor de får lov til at klæde sig ud – måske de drømmer om at være en prinsesse, en politimand eller en farlig heks? Mulighederne er mange og det er kun fantasien der sætter grænser for, hvilket fastelavnskostume dit barn skal bære. 

I gamle dage gik det anderledes til…

Tidligere var fastelavn et symbol på en 40 dage lang faste før påske, men i dag springer vi over fasten og i stedet fejre vi fastelavn med fastelavnsboller, flotte fastelavnskostumer, fastelavnsris og selvfølgelig den spændende tøndeslagning, hvor der skal findes en kattedronning og/eller kattekonge.

Oprindeligt var fastelavn ikke en børnefest, men derimod en voksenfest, hvor der blev spist, festet og danset mens man var udklædt i skræmmende kostumer. Her slog man også katten af tønden, men dette foregik til hest og med en levende kat i tønden. I dag indeholder tønden heldigvis kun en masse slik og godter og en papirklippet kat på siden af tønden.

Fastelavn skaber stor glæde hos børnene, som elsker at klæde sig ud i alt fra superhelte- til prinsesse- og hekseudklædning. Udklædninger kan, ud over at bruges til fastelavn, også bruges ved andre anledninger som f.eks. udklædningsfest, temafest eller bare for sjov der hjemme i stuen. Fastelavn bliver ofte fejret i institutioner som børnehaver, skoler, fritidsordninger samt andre lokale organisationer.

Tilbehør til kostumet fuldender looket

Lad dig inspirere af vores store udvalg på udklædning til fastelavn og find lige netop det kostume, dit barn ønsker at blive klædt ud som. Vi har alt fra populære kostumer som prinsessen Elsa fra Frozen, Askepot og Klokkeblomst til en politidragt, en Batman dragt og en sej Turtle dragt. Der ud over finder du også et stort udvalg af tilbehør til kostumerne, for at fuldende looket. Blandt andet kan du købe forskellige varianter af sminkefarver, sjove parykker og flotte diademer. 

Husk fastelavnstønden til den store dag

Før festen kan begynde, er det selvfølgelig vigtigt at I har en fastelavnstønde, som børnene kan slå på. Find forskellige varianter af tønder her på siden og lad festen begynde med familien eller venner i sjove, skræmmende og/eller flotte fastelavnskostumer.