Fastelavnskostumer

Bliv klar til fest med vores brede udvalg af fastelavnskostumer til børn og voksne. Uanset om du drømmer om at være en frygtløs superhelt, en sej prinsesse eller et sødt dyr, så finder du det hele her på siden. Lad dig inspirere af vores sjove fastelavnstøj og skab magiske øjeblikke sammen med familie og venner med fastelavnskostumer fra Bilka.dk.

Fastelavnskostumer til voksne

Magiske fastelavnskostumer til børn

Tidligere var fastelavn et symbol på en 40 dage lang faste før påske, men i dag springer vi fasten over, og i stedet fejrer vi fastelavn med fastelavnsboller, flotte fastelavnskostumer, fastelavnsris og selvfølgelig den spændende tøndeslagning, hvor der skal findes en kattekonge og -dronning.

Det er en tid fyldt med magi for mange børn, hvor de får chancen for at klæde sig ud som præcis det, de drømmer om. Ønsker dit barn at være en prinsesse, en politimand eller en farlig dinosaur? Mulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænser for, hvilket fastelavnskostume dit barn skal bære.

På Bilka.dk har vi sammensat et imponerende udvalg af de flotteste og sejeste fastelavnskostumer, så du nemt og hurtigt kan finde lige det kostume, der passer bedst til dit barn. I vores udvalg finder du fastelavnsudklædning til børn i alle aldre - både til små babyer, men også til store piger og drenge.
 

Fastelavnstøj i forskellige temaer

Giv dit barn mulighed for at forvandle sig til deres yndlingskarakterer med vores fastelavnstøj i forskellige temaer. Udforsk magien af Disney som Anna og Elsa fra Frost med vores prinsesse-kostumer. Tag på et intergalaktisk eventyr som Baby Yoda og Darth Vader med vores Star Wars-kostumer. Eller red verden som Spiderman, Batman eller Wonder Woman med vores frygtløse superhelte-kostumer.

Her på Bilka.dk finder du også fastelavnsudklædning i form af børnenes yndlingskarakterer fra bl.a. Pokemon, Bluey, Paw Patrol og Monster High, der med garanti vil gøre fastelavn til et farverigt eventyr. Hvis din lille engel ser op til hverdagens helte og drømmer om at være en politimand, brandmand eller læge, finder du også løbende et spændende udvalg af disse fastelavnskostumer på Bilka.dk.

Vores fastelavnskostumer er ikke bare tøj; de er nøglen til at skabe uforglemmelige øjeblikke og fantastiske minder. Gå på opdagelse i vores sortiment på Bilka.dk, og lad dit barn opleve den magi, der følger med at klæde sig ud som deres yndlingskarakterer denne fastelavn!

Fuldend dit fastelavnskostume med godt tilbehør

Udover vores mange fastelavnskostumer, finder du også et stort udvalg af tilbehør til kostumerne her på Bilka.dk - det er nemlig prikken over i'et på din fastelavnsudklædning. I udvalget finder du blandt andet forskellige varianter af sminkefarver, sjove parykker og flotte diademer.
 

Brug fastelavnsudklædning året rundt

Fastelavnstøj kan, udover at bruges til fastelavn, også bruges ved mange andre anledninger som f.eks. udklædningsfest, temafest eller bare for sjov til rolleleg hjemme i stuen. Det er dermed et alsidigt stykke legetøj, som dit barn kan bruge året rundt.

Lad dig inspirere af vores spændende fastelavnsudklædning og find lige netop dét kostume, dit barn ønsker at blive klædt ud som til fastelavn. 

Husk fastelavnstønden til den store dag

Fastelavn bliver ofte fejret i institutioner som børnehaver, skoler, fritidsordninger samt andre lokale organisationer. Men før festen rigtig kan begynde, er det selvfølgelig vigtigt at I har en fastelavnstønde, som børnene kan slå på. Find forskellige varianter af tønder her på Bilka.dk og lad festen begynde med familien eller venner i sjove og festlige fastelavnskostumer.