40"-43" TV

Et TV i en god størrelse, der vil passe ind i de flestes hjem, får du med TV på mellem 40-43 tommer. Du finder det i udvalget her, hvor der er mange forskellige modeller fra nogle af markedets største elektronikbrands at vælge imellem.

40 tommer TV - en god størrelse

Et 40 tommer tv op til et 43 tommer tv er en god størrelse til dig, der gerne vil have et fjernsyn med god skarphed i en størrelse, der ikke overtager rummet helt. Med et fjernsyn inden for dette antal tommer får du et fjernsyn, der hverken er for lille eller for stort. Du finder TV fra bl.a. Samsung, Sony og Philips.

  • Passer ind i alle hjem
  • Er pænt og tyndt og tager ikke meget plads
  • Giver et skarpt billede og god fjernsynsoplevelse

Med de 40 tommer tv'er og andre størrelser tv'er, som der bliver lavet i dag, får du innovativ teknologi, som gør det nemmere og mere behageligt for dig at se fjernsyn. Alle tv'er er i dag udstyret med en række apps, og findes din yndlingsapp der ikke, kan du nemt streame fra din computer eller smartphone.

Forskellige teknologier

Et tv på 43 tommer har lige så vel som et 40 tommer tv forskellige nye teknologier, som kan være svære at navigere i, hvilket kan gøre det enormt besværligt at tage stilling til at købe et nyt tv. Hvis du rynker på panden, når du hører ord som LED, QLED, OLED, Ultra HD og Smart TV, er du bestemt ikke alene. Det er dog ikke nær så svært, som det lyder at finde ud af, hvilket tv der passer til det enkelte behov. Med den fart som fladskærmsfjernsyn udvikler sig i, kan det være svært at følge med.

Når du kigger efter et nyt 43 tommer tv, er Ultra HD (UHD) en god indikator på, at det er et godt fjernsyn. Det betyder nemlig, at skærmen har en meget høj opløsning, som giver et skarpt billede. Derudover findes der et hav af forskellige features, som er mere eller mindre vigtige. Det kan f.eks. være stemmegenkendelse, surroundsound, Bluetooth og at kunne streame fra en anden enhed. Her gælder det om at gøre dig det klart, hvad der betyder mest for dig. Lige meget hvad, så findes der et 42 tommer tv – eller større eller mindre tv – som opfylder lige netop dine behov.

Køb 40-43 tommer tv hos Bilka.dk

Designet af tv'et betyder også meget, og heldigvis bliver fladskærms-tv i dag designet ud fra en smuk æstetik. Du kan derfor nemt finde et meget tyndt tv med et elegant look, der ikke ødelægger resten af husets indretning, i udvalget – vi har nemlig Danmarks største vareudvalg.