4K UHD TV

Oplev Ultra HD og 4K, som benyttes af flere af de store og anerkendte producenter. Ultra HD forkortes med UHD og sammen med 4K, giver det en meget høj billedopløsning. Med op til fire gange bedre opløsning end Full HD, giver det nogle fantastiske billeder.

Forbered dig på Ultra HD 4K TV

Skal du købe nyt TV, så vil er det vigtigt at tage stilling til om det skal være 4K. Ved at vælge det, vil du få det bedste ud af fremtidens TV oplevelser. Det er langt fra alt som kan ses i 4K endnu, men er du ved at skifte din fladskærm, så kan du lige så godt blive klar til de nye og bedre kvaliteter.

For at streame 4K skal man have en rimelig god og stabil internet forbindelse, Netflix anbefaler min. 25 Mbps for at kunne streame den høje kvalitet. Det vil i også være en god idé at udskifte de gamle HDMI kabler til HDMI 2.0, for at få den højeste kvalitet.

UHD 4K er fremtidens TV

Når man køber en ny fladskærm, så er det en stor investering og det er derfor godt at vide at man få et godt produkt som er sikret ud i fremtiden. Køber du et 4K TV, så er du klar til fantastiske billeder. Streaming tjenester som Netflix har allerede indhold klar til 4K TV, på deres hjemmeside kan man læse endnu mere om hvad der findes til 4K og hvordan man bærer sig ad hvis man har et 4K TV. I 2015 forventes det at de første 4K Blu Ray afspillere kommer på markedet og på det tidspunkt vil der være endnu mere indhold i 4K UHD kvalitet.

Hvad er UHD og 4K?

UHD er blot en forkortelse for Ultra HD, hvilket indebærer, at den kan en opløsning helt op til 4K på 3840x2160 pixels. Det er væsentlig højere end Full HD, der kan trække op til 1920x1080. 4K er en betegnelse, der hører inde under Ultra HD.

Med en 4K opløsning kan billedet trække op til hele 4000 pixels i bredden, hvilket ligeledes er væsentlig højere end Full HD. UHD og 4K skærme vil vise helt knivskarpe og imponerende billeder, der stråler ud med masser af dybde – og altså også på en stor skærm. Du får rigtig mange detaljer med, og der er et stort potentiale bag denne skærmopløsning!

Opløsning

Betegnelser for Ultra HD og 4K er i hvor høj en grad, at et digitalt produkt kan præsentere en billedopløsning. Det gælder derfor skarpheden af billederne, hvor selve opløsningen kommer af antallet af pixels, som det enkelte billede består af. En højere opløsning kan sættes sammen med antal pixels, hvorfor antallet derfor er afgørende for, hvor mange detaljer, man kan få med.

Fantastiske billeder

Når man køber en ny fladskærm, så er det en stor investering, og det er derfor godt at vide, at man få et godt produkt, som er sikret ud i fremtiden. Køber du et UHD eller UHD 4K TV, så er du klar til fantastiske billeder. Streaming tjenester som Netflix har allerede indhold klar til 4K TV, og på deres hjemmeside kan man læse endnu mere om, hvad der findes til 4K, og hvordan man bærer sig ad, hvis man har et 4K TV