Clockradioer

En clockradio svigter aldrig – med indbygget batteri-backup er du garanteret, at du bliver vækket på det tidspunkt, du har indstillet. Behageligt lysende display viser dig klokken hele døgnet, og din favoritmusik fra FM eller DAB kan blive dit vækkeurs ringetone. Find din nye clockradio i vores udvalg her på siden.

Vågn op med en clockradio

Lyden af skøn jazz, blidt klassisk musik eller glade rytmer – du bestemmer selv, hvordan du foretrækker at blive vækket, når du har en clockradio. Vågn op til dagens nyheder, eller vælg en clockradio med DAB for en særlig musikgenre.

Derfor skal du købe en clockradio på Bilka.dk:

  • Du vågner op til din yndlingsmusik

  • Det er nemt at se klokken i mørke

  • Har snooze og sikring mod strømsvigt

Indstil din DAB clockradio på kanalen med din favoritmusikgenre, og vågn op til god musik. Tydeligt digitalt display viser klokken med lysende tal døgnet rundt, og med indbygget snooze-funktion kan du roligt snuppe et par minutter mere under dynen. Batteri-backup sikrer mod strømsvigt, så du aldrig risikerer at sove over dig.
 

Hvad kan en clockradio?

Som en hvilken som helst anden radio fanger en clockradio FM- eller DAB-kanaler, men du kan indstille den til automatisk at tænde, når du gerne vil vækkes om morgenen. Der er flere fordele ved at vælge en clockradio som vækkeur:

  • Vækkeur med snooze giver dig ro til et par minutter ekstra på hovedpuden. Batterier sikrer desuden, at strømsvigt ikke udsætter alarmtidspunktet eller helt annullerer det. Undgå at blive vækket af en irriterende alarmlyd fra almindelige vækkeure, og undgå at komme for sent op, fordi din mobil løber tør for strøm.

  • Tydeligt digitalur med lysende bogstaver viser dig klokken selv i mørke. Behageligt lys sikrer, at din nattesøvn ikke bliver forstyrret af lyset – vælg en model, der automatisk dæmper lysstyrken, når mørket falder på.        

  • Radio med FM eller DAB tillader dig at vælge netop den musik- eller nyhedskanal, som du foretrækker. Brug også din clockradio som almindelig DAB radio i løbet af dagen.

Bliv vækket til sød musik fra din nye clockradio – find den i det store online udvalg herover på Bilka.dk og bestil den hjem med hurtig levering.