FM og DAB radioer

Hvis du vil lytte til musik og nyheder i hverdagen, så skal du i dag have fat i en DAB+ radio. Her på siden kan du læse meget mere om DAB+ radio og se vores brede sortiment.

DAB+ radio – mange digitale fordele

Med en af vores DAB+ radioer på reolen får du masser af kanaler, og en mere stabil og langt bedre lyd end du er vant til. Se dig om i vores store udvalg, vælg din favorit og glæd dig til en helt ny digital radiooplevelse.

  • Høj kvalitet fra kendte brands som Prosonic, Nordklang og Philips

  • Stort udvalg af digitale kanaler og fantastisk lydkvalitet

  • Mange størrelser og fede design

Mange af radioerne er udstyret med et smart og funktionelt display, hvor der typisk vises kanalnavn, programnavn og oplysninger om aktuel afspilning.
 

Fordelene ved DAB radio

Hvis du vil lytte til musik eller nyheder i hverdagen, så skal du have fat i en DAB radio. DAB er en forkortelse for Digital Audio Broadcasting. Modsat de analoge signaler fra FM-bånd, er DAB en digital teknologi.

En af fordelene ved at bruge DAB, er at de digitale signaler ikke fylder så meget i æteren. Dette giver plads til endnu flere signaler og dermed flere programmmer.

En anden fordel ved teknologien bag DAB er, at der er mulighed for at mindske uønsket støj. Du vil derfor som bruger ofte opleve en renere lyd, når signalerne ikke forvrænges af andre kanaler og deres indvirkning på hinanden. Samtidig har du med DAB mulighed for at modtage flere informationer. Hvis du har prøvet at lytte til digital radio eksepelvis via computer eller smartphone, har du sikkert set, at du på enheden får oplysninger om eventuel kunstner og titler.
 

Hvilken DAB+ radio skal jeg vælge?

For at få det fulde udbytte af din nye DAB+ radio er her nogle punkter, som du bør være opmærksom på.

  • Design: Smag og behag er heldigvis individuel. Da din nye radio er en del af interiøret, er det naturligvis vigtigt, at udseende og materiale er i orden. Træ, kunstlæder eller plast? Traditionel hvid eller sort, opsigtsvækkende pangfarver eller mønstre? Du finder det hele her i shoppen.
  • Display: Har displayet på radioen en størrelse, som passer til den mængde af informationer, som du ønsker? Stort, medium eller lille? Det er op til dig.
  • Lydstyrke: Kan du lide at høre høj musik? Så er det en god idé at tjekke antal watt.
  • Lydkvalitet: Mono eller stereo? En eller to højtalere? Stereohøjttalere giver som oftest den bedste lydkvalitet. Det er et punkt, som du ikke må undervurdere vigtigheden af.
  • Stik til hovedtelefoner: Nyder du at sidde og slappe af til god musik? Så er et stik til par lækre høretelefoner uundværlig.
     

Køb din nye DAB + radio på Bilka.dk

Har du besluttet dig for at udskifte din gamle FM eller DAB radio med en ny DAB+ radio? Så er du landet det helt rigtige sted. Klassisk, retro eller moderne? Lille og kompakt eller stor og avanceret? Væghængt, clockradio, ghettoblaster eller en helt traditionel radio? Du finder det hele lige her. Når du bestiller online, har du ubegrænset returret på din radio.