Boombox

Her på siden kan du se vores brede udvalg af ghettoblastere fra kvalitetsmærker som Philips og Prosonic til skarpe priser og i forskellige farver. Se blandt andet den bærbare CD afspiller DAB510 fra Prosonic med DAB+ og FM Radio. På denne side finder du også robuste ghettoblastere, som leverer en enestående lyd, så I kan skråle med på jeres yndlingssange - hvor som helst, når som helst.

Ghettoblaster – mobil lyd derhjemme og undervejs

Ghettoblaster, boombox, soundmachine og lydbox – mange forskellige navne, mange forskellige funktioner. I bund og grund får du dog det samme, uanset hvilken du vælger, nemlig et fedt transportabelt lydsystem. Kig dig om i vores spændende sortiment, og find din favorit. Bestiller du den her på Bilka.dk får du:

  • Høj kvalitet fra førende producenter som Ion, Prosonic, Ibiza og Philips

  • Et produkt i det design og med netop de features og funktioner, som du har brug for

  • Et fleksibelt og mobilt musikanlæg med masser af power

Med en ghettoblaster spiller musikken, hvor du har lyst, og når du har lyst. Skulle du få brug for en smart mikrofon eller diverse kabler og stik, finder du det naturligvis også herinde

Få det meste ud af din ghettoblaster

Lille og kompakt eller stor og avanceret? Vi har modeller, der passer til både børneværelset, stuen, haven og skaterbanen. Når der er tale om et bærbart lydanlæg, som du planlægger at bruge udendørs på farten og til festlige anledninger, er der nogle punkter, som du bør være opmærksom på, for at få det fulde udbytte af din ghettoblaster.

- Bas og kraft: Basgengivelsen er vigtig for en kraftig og fyldig lyd. Kravene til en god bas øges, når musikken skal nydes udendørs, hvor der hverken er vægge eller tage. Musikken risikerer ganske enkelt at forsvinde ud og op i luften, hvis der ikke er masser af power på systemet og en fed og fyldig bas.

- USB-port til smartphone og tablet opladning: Kobl din smartphone og tablet til, og undgå at løbe tør for strøm, når du er undervejs med musikken.

- Genopladeligt batteri: Med et indbygget batteri, som kan oplades undervejs, er du sikret uafbrudt fed lyd, uanset hvor du befinder dig.

- Højttalere med lys i flere farver: Lyd og lys er en fed kombination, når neonfesten på terrassen eller studenterfesten i sommerhuset skal sparkes i gang.

- Vandafvisende: Med en vandtæt ghettoblaster kan hverken vandsprøjt fra ungernes poolparty eller en regnbyge ødelægge den gode stemning eller lyd.

Skulle du fortryde dit køb af en ghettoblaster online, og vil du gerne bytte din ghettoblaster til en anden model? Så kan det naturligvis også lade sig gøre. Hos Bilka.dk har du altid ubegrænset returret. Vi er mere end bare din butik – Bilka.dk står nemlig for oplevelser til hele familien!