Boombox

Boombox, ghettoblaster, boomblaster og soundmachine – mange forskellige navne, mange forskellige funktioner. I bund og grund får du dog det samme, uanset hvilken du vælger, nemlig et fedt transportabelt lydsystem. Se vores spændende udvalg, og køb din favorit boombox på Bilka.dk i dag.

Boombox – Lyt til musik overalt

En boombox er en bærbar højttaler, der afspiller musik fra blandt andet en smartphone, CD eller radio. Den er perfekt til at tage med på stranden, i haven eller til fester. Når du bestiller en boombox på Bilka.dk, får du:

  • Høj kvalitet fra førende producenter som Ion, Prosonic, Ibiza og Philips.
  • Et produkt i det design og med netop de funktioner og features, som du har brug for.
  • Et fleksibelt og mobilt musikanlæg med masser af power.


Med en ghettoblaster spiller musikken, hvor du vil, og når du vil. Skulle du få brug for en smart mikrofon eller diverse kabler og stik, finder du det naturligvis også her på Bilka.dk.

FÅ DET MESTE UD AF DIN GHETTOBLASTER

Lille og kompakt eller stor og avanceret? Vi har modeller, der passer til både børneværelset, stuen, haven og skaterbanen. Når det drejer sig om et bærbart lydanlæg, som du planlægger at bruge udendørs på farten og til festlige lejligheder, er der nogle punkter, som du bør være opmærksom på for at få det fulde udbytte af din ghettoblaster:

  • Bas og kraft: Basgengivelsen er vigtig for en kraftig og fyldig lyd. Kravene til en god bas øges, når musikken skal nydes udendørs. Musikken risikerer ganske enkelt at forsvinde ud i luften, hvis der ikke er masser af power på systemet og en fyldig bas.
  • USB-port: Kobl blandt andet din smartphone og tablet til, og undgå at løbe tør for strøm, når du er på farten med musikken. 
  • Bluetooth: Bluetooth-funktionen gør det muligt at høre musik fra din smartphone eller tablet uden brug af irriterende ledninger.
  • Genopladeligt batteri: Med et indbygget batteri, som kan oplades undervejs, er du sikret uafbrudt fed lyd, uanset hvor du befinder dig. 
  • Lys og farver: Lyd og lys er en fed kombination, når neonfesten på terrassen eller studenterfesten i sommerhuset skal sparkes i gang.
  • Vandafvisende: Med en vandtæt ghettoblaster kan hverken vandsprøjt fra ungernes poolparty eller en regnbyge ødelægge den gode stemning eller lyd.

 

Sådan finder du den bedste højtaler for dig

Markedet bugner af højtalere med fede designs og features, så det kan være en jungle af finde rundt i de mange modeller. Læs guiden og bliv klogere på, hvilken højtaler, der passer til dit behov, så du altid kan sætte lyd på din tilværelse.

Køb din boombox på Bilka.dk

På Bilka.dk finder du din boombox, der leverer en enestående lyd, så du kan skråle med på dine yndlingssange - hvor som helst og når som helst. Hvis du foretrækker andet musikanlæg som pladespiller, forstærkere eller stereoanlæg, finder du alt inde på Bilka.dk. Vi er mere end bare en butik – Bilka.dk står nemlig for oplevelser til hele familien!

 

Se vores relaterede produkter indenfor

Musikanlæg