Malertape

Skal du i gang med malingen derhjemme? Så har du sandsynligvis også brug for malertape. Her på siden finder du et stort udvalg af malertape til alle dine behov. Vælg blandt ruller med tape i flere forskellige bredder, længder og farver fra Geko herunder. Køb online på Bilka.dk. 

Brug malertape som praktisk afdækning 

Når du skal til at male vægge, loft og andet derhjemme, er det vigtigt at sørge for ordentlig afdækning. På den måde sikrer du skarpe og lige kanter og dermed det flotteste resultat. Derudover undgår du at få maling på diverse lister, stikkontakter og lignende, hvilket kan gøre rengøringsarbejdet noget lettere. Til alle disse formål er malertape en god hjælp. 

Du kan også bruge malertape i forbindelse med præcisionsarbejde. For eksempel når du vil male striber eller andre mønstre. Her skal du blot starte ud med at male hele væggen i grundfarven først og lade det tørre. Derefter sætter du malertape op der, hvor du ønsker at adskillige farverne fra hinanden. Så er du klar til at male over med en anden farve. Til sidst bør du fjerne malertapen langsomt, mens malingen stadig er ved at tørre. Det er blot én af de mange måder, du kan bruge malertape på.  

 

Kom i mål med opgaven med den rette malertape 

Valget er malertape er som regel ret ukompliceret. Blandt de mest udbredte varianter er malertape til universal brug. Her bør du blot tage højde for, hvor bred tapen skal være, og hvor mange meter taperullen skal indeholde. Venter et omfattende malerarbejde, er en rulle med 50 meter malertape yderst praktiske at have.  

Dertil kan du hos os vælge malertape, der egner sig til både indendørs og udendørs brug på en lang række overflader. Her er enkelte varianter både UV- og vandafvisende i op til syv dage. Så kan du i ro og mag male den udvendige facade, skuret eller eventuelt din båd. 

Udover malertape bør du også have styr på resten af afdækningen for at lette rengøringen. Dertil har du også brug for for malepensler/-ruller, malerpakke og naturligvis selve malingen. Uanset hvilket malerudstyr du mangler, finder du det på Bilka.dk.