Loungestole

Der er masser af anvendelsesmuligheder med en loungestol. Brug den til at skabe hygge i dit hjem eller vælg en udendørs loungestol til haven. Find vores smarte udvalg i lækker kvalitet herunder.

Find din nye loungestol på Bilka.dk

Mellemtingen mellem en lænestol og en spisebordsstol. Det er nogenlunde sådan en loungestol kan beskrives. En loungestol er det perfekte møbel til afslapning, men kræver ikke pladsen som en lænestol eller en sofa. Det er måske ikke det møbel, der fylder mest i dit hjem – men det kan ikke desto mindre hurtigt blive et af de mest brugte.

  • Stort udvalg af størrelser, stilarter og designs
  • Mange anvendelsesmuligheder
  • Vælg imellem stole til både indendørs og udendørs brug

Der findes stort set ingen grænser for, hvor du kan sætte din loungestol. I stuen kan den agere supplement til en sofagruppe, når du har gæster og det kniber med siddepladserne. De er perfekte til receptioner og venteværelser, og du kan også vælge en af de mindre børneloungestole i en flot farve til børneværelset. Anvendelsesmulighederne er mange. Stilarterne og designs ligeså, så der findes også en loungestol til din stil og indretning. I udvalget kan du finde loungestole i mange forskellige materialer, herunder træ, metal og plastik. Vælg den loungestol, der passer bedst til netop dit hjem.
 

Vælg en dekorativ loungestol

Loungestolen er ikke bare et møbel, du kan slappe af i. Det er lige så meget en del af indretningen. Du kan komplementere indretningen og skabe et flot blikfang ved at vælge en af de mere skulpturelle designmodeller. Med et blødt og smukt skind- eller uldtæppe kan du gøre loungestolen endnu mere hyggelig og dekorativ.
 

Skab et udendørs loungeområde

I udvalget finder du også loungestole, der er beregnet til udendørs brug. Disse modeller er typisk udformet i formstøbt plastik, der er et robust materiale som betyder, at loungestolene er holdbare og vejrbestandige. Vedligeholdelsen er samtidig minimal. Du kan f.eks vælge at købe flere loungestole og et bord, og på den måde samle dit eget sæt til et hyggeligt loungeområde.
 

Køb en loungestol på Bilka.dk

Find den perfekte loungestol til dit hjem i vores brede udvalg og bestil den hjem allerede i dag. Vi tilbyder altid ubegrænset returret, hvis ikke varerne lever op til dine forventninger. Hvis du i stedet ønsker en stol, der er endnu mere afslappende, kan du også finde den perfekte lænestol, sækkestol eller måske en chaiselong i vores store udvalg.