Foam rollers

Sæt ekstra skub i restitutionen efter hård træning med en foam roller. Den smarte skumrulle fås i mange forskellige udformninger fra flere forskellige producenter.

Foam roller – hjælp til ømme muskler

Har du ofte ømme og spændte muskler efter træning eller i dagene efter? Så kan en foam roller hjælpe dig med at få løsnet op i muskulaturen igen. Der findes et utal af forskellige øvelser, du kan bruge foam rolleren til. Både hvis du vil træne, og hvis du vil hjælpe musklerne med at komme sig, efter hård styrketræning. På Bilka.dk finder du mange forskellige modeller fra flere forskellige producenter. Fælles for dem alle er, at de er fuldstændig uundværlige, når du vil afhjælpe og forebygge muskelømhed.

  • Fremmer musklernes restitution
  • Opvarmer og masserer muskelvæv blidt
  • Øger blodgennemstrømningen

 

Skal det være Adidas, Titan eller Reebok? På Bilka.dk finder du lige den slags foam roller, der passer til dit behov. Og har du brug for nogle nye kettlebells eller en træningsbænk til hjemmetræningen, finder du det selvfølgelig også her.

 

Hvilken model skal jeg købe?

Har du allerede styr på, hvilken variant der passer til dig, så er det bare at gå ind og finde den i vores shop. Ellers får du her nogle gode råd til, hvad du skal være opmærksom på, når du vælger din nye foam roller.

  • Overflade: Du kan vælge foam rollers med enten en glat eller en mønstret overflade. Den glatte model passer til dig, der ikke træner så hårdt. Den giver en blid massage af musklerne, som virker dejligt afslappende. Den mønstrede model egner sig til dig, der ønsker en mere intens og dybdegående massage.
  • Hårdhed: Hvor hård din foam roller skal være, kommer an på, hvor dyb en massage du kunne tænke dig. Er du ikke vant til at bruge foam rollers, er det en god idé at starte med en blød variant, så du ikke risikerer at massere for hårdt. Den bløde variant er også ideel til særligt ømme og spændte muskler. Når dine krop er blevet vænnet til trykket, kan du gå over til en hårdere model.
  • Størrelse: En lang foam roller er nem at anvende og giver dig mulighed for at lave mange forskellige øvelser. Den er det ideelle valg, hvis du ønsker at massere store områder som f.eks. ryggen. En kort er god til små områder som arme og læg. Og så er den nem at smide i træningstasken, hvis du vil have den med i fitnesscenteret.
     

Foam roller – køb den på bilka.dk

En foam roller giver dine muskler den optimale restitution efter træning. Køb den online på Bilka.dk – dit Hypermarked.