Stepbænke

En stepbænk er en fleksibel træningsform, der kan give sved på panden. Der er rig mulighed for både konditions- og koordinationstræning for hele kroppen hjemme i din egen stue.

Træn baller og lår derhjemme med en stepbænk

Leder du efter et træningsværktøj, der kan træne hele underkroppen, koordinationen og din kondition på en gang, så er en step-bænk måske noget for dig.

En stepbænk er velegnet til aerobic og step. Træning på en stepbænk kan være ret effektivt, fordi du kan køre både konditions- og udholdenhedstræning samt koordination - fokus er hele underkroppen, hvilket vil sige baller, lår og lægge. Fødderne og overfladen vil også oftest være lavet af skridsikre materialer, så du ikke kommer galt af sted, når du stepper. Med en bænk, der kan indstilles i forskellige højder, kan du tilpasse din træning, præcis efter den form du er i nu, samtidig med at du kan ramme flere forskellige områder med din træning.

  • Få trænet ballerne godt igennem, når du følger et step program, samtidig med at pulsen kommer godt i vejret.
  • Træner også lårene, hvis du vælger at bruge bænken, når du laver lunges eller squats med det ene ben på bænken og det andet i gulvet.
  • Du træner læggene helt automatisk, når du træder op og ned fra bænken.

 

Du kan let tilpasse træningen til de områder, du ønsker at fokusere ekstra på, ved at målrette de øvelser du laver på bænken. Jo højere du laver den, des hårdere bliver træningen, og des større pres lægger du på dine muskler. Vælg mellem flere forskellige stepbænke her på siden.

 

Effektiv træning med minimalt udstyr

Det behøver ikke at kræve en hel bunke forskelligt udstyr at træne derhjemme. Ofte handler det mere om at tænke praktisk og kreativt.

Med en stepbænk kan du træne underkroppen sammen med konditionen og koordinationen. Kombinerer du den med træningselastikker eller træningsbolde, kan du let få en workout, der når hele kroppen rundt.

Dine træningsredskaber behøver heller ikke at stå fremme og fylde, når ikke de er i brug. En stepbænk passer perfekt ind under sengen, så den er let tilgængelig, men stadig af vejen, når ikke den er i brug.

 

Træning på en stepbænk kan få pulsen op

En af fordelene ved en stepbænk er, at pulsen er høj, så hvis du gerne vil træne din kondition, er stepbænken et godt redskab. Desuden er det også vigtigt at fremhæve, at træning på en stepbænk kan være med til at træne din koordinationsevne.

 

Kom i form med Bilka.dk

På Bilka.dk finder du et stort udvalg af træningsudstyr, kosttilskud og proteintilskud, så du kan få de bedst mulige vilkår for at få mest muligt ud af din træning.

Vi er dit Hypermarked - og med Danmarks største vareudvalg, har vi alt det, du skal bruge. Du behøver ikke vente – find det udstyr, som du mangler for at komme godt i gang med træningen med det samme. Bestil det på Bilka.dk allerede i dag.