Stepbænke

Med en stepbænk får du en fleksibel og effektiv træningsform med sved på panden, da du her får både konditions- og koordinationstræning for hele kroppen hjemme i din egen stue.

Træn baller og lår derhjemme med en stepbænk

Leder du efter et træningsværktøj, der kan træne hele underkroppen, koordinationen og din kondition på en gang, så er en step-bænk lige noget for dig.

En stepbænk er velegnet til aerobic og step. Træning på en stepbænk er effektiv, fordi du får både konditions- og udholdenhedstræning - fokus er hele underkroppen, hvilket vil sige baller, lår og lægge. Fødderne og overfladen vil også oftest være lavet af skridsikre materialer, så du ikke kommer galt af sted, når du stepper. Med en bænk, der kan indstilles i forskellige højder, kan du tilpasse din træning, præcis efter den form du er i nu, samtidig med at du rammer flere forskellige områder med din træning.

  • Få trænet ballerne godt igennem, når du følger et step program, samtidig med at pulsen kommer godt i vejret
  • Træner også lårene, hvis du vælger at bruge bænken, når du laver lunges eller squats med det ene ben på bænken og det andet i gulvet
  • Du træner læggene helt automatisk, når du træder op og ned fra bænken.

 

Du kan let tilpasse træningen, til de områder du ønsker at fokusere ekstra på, ved at målrette de øvelser du laver på bænken. Jo højere du laver den, des hårdere bliver træningen, og des større pres lægger du på dine muskler. Vælg mellem flere forskellige stepbænke her på siden.

 

Effektiv træning med minimalt udstyr

Det behøver ikke at kræve en hel bunke forskelligt udstyr at holde formen og figuren ved lige derhjemme. Ofte handler det mere om at tænke praktisk og kreativt.

Med en stepbænk kan du træne hele underkroppen sammen med konditionen og koordinationen. Kombinerer du den med træningselastikker eller træningsbolde, kan du let få en fuld workout, der virkelig når hele kroppen.

Dine træningsredskaber behøver heller ikke at stå fremme og fylde, når ikke de er i brug. En stepbænk passer perfekt ind under sengen, så den er let tilgængelig, men stadig af vejen, når ikke den er i brug.

 

Træning på en stepbænk giver høj puls

En af fordelene ved en stepbænk er, at pulsen og fedtforbrænding er høj, så hvis du gerne vil smide nogle kilo, er stepbænken et godt redskab. Desuden er det også vigtigt at fremhæve, at træning på en stepbænk er med til at forbedre din koordinationsevne.

 

Kom i form med Bilka.dk

På Bilka.dk finder du alt det, du har brug for, når du gerne vil i form. Her er alt, hvad du kan ønske dig af træningsudstyr, kosttilskud og proteintilskud, så du kan få de bedst mulige vilkår for at få mest mulige ud af din træning.

Vi er dit Hypermarked - og med Danmarks største vareudvalg, har vi alt det, du skal bruge. Der er altid ubegrænset returret, når du handler hos os. Du behøver ikke vente – find det udstyr, som du mangler for at komme godt i gang med træningen med det samme. Bestil det på Bilka.dk allerede i dag.