Håndvægte

Håndvægte er et populært og ligetil træningsudstyr, som du kan bruge til en række forskellige øvelser, både ved styrketræning og fitness. Her på siden finder du justerbare håndvægte samt håndvægte med mange og få kilo. Køb nye håndvægte til din foretrukne hjemmetræning online på Bilka.dk.

Køb dine nye håndvægte online på Bilka.dk

Ønsker du at få mere fokus på hjemmetræning i hverdagen? Uanset om du gerne vil i bedre form eller styrke kroppen, er et par håndvægte gode at have ved hånden. For at få mest muligt ud af dine håndvægte, er det dog vigtigt, at du finder et sæt, der passer til dit formål samt niveau. Det bør hverken være sådan, at du kan klare op til 20 gentagelser eller kun kan klare en lille håndfuld af gentagelser på en god dag. Ved at følge denne tommelfingerregel er du godt på vej til at finde en passende håndvægt for dig.  

Om du er nybegynder eller er øvet i at løfte håndvægte, finder du sandsynligvis en passende håndvægt eller to til dine behov på Bilka.dk. Vi har vægte fra helt ned til et kilo og op til hele 20 kilo. Du kan desuden få håndvægte med justerbare vægtskiver, der gør det nemt for dig at gå op og ned i vægt. Og så hjælper det dig med at spare på pladsen.  
 

Hvilke øvelser kan du lave med en håndvægt?

Med et par håndvægte har du adgang til en lang række af træningsøvelser. Det gælder for både over- og underkrop. I forbindelse med styrketræning er blandt andet floor press eller bænkpres en god øvelse. Her træner du bryst og skulder ved at ligge fladt på ryggen, holde vægtene oppe med udstrakte arme og skiftevis sænke og løfte dem.  

Andre gode øvelser med håndvægte tæller eksempelvis dødløft, hvor du træner lænd og lår, samt lounge, hvor du træner bagdel og lår. Dertil kan du bruge de mere lette håndvægte til mere tempofyldt sport og motion derhjemme såsom aerobic. Husk dog altid en god opvarmning for at forebygge skader og få mest muligt ud af din hjemmetræning.