Sjippetov

Træning med sjippetov er en sjov og effektiv måde at få pulsen op. Derudover er det ideelt som hjemmetræning, da det eneste du behøver er et sjippetov og et frit areal i fx stuen eller i haven. Du kan sikkert huske mange af de tricks, du kunne med et sjippetov som barn. Genopfrisk dem med et sjippetov fra Bilka.dk.

Gør et sjippetov til en del af træningen

Er du glad for motion? Uanset om du foretrækker at løfte tunge vægte, løbe en tur eller spille badminton og andre sportsgrene, så ved du sikkert, at opvarmningen er vigtig. For det første undgår du unødvendige skader. For det andet kan din krop ofte præstere mere, når musklerne ikke er kolde og stive.  

Her kommer et sjippetov ind i billedet. Det meget simple redskab er nemlig en yderst oplagt måde at varme kroppen op på. Du får både gang i benene og armene, når du benytter sjippetovet. Samtidig får du også pulsen op. Dog behøver du ikke så meget plads, da du som udgangspunkt ikke bevæger dig så meget rundt, når du står og hopper. Skal du derfor have pulsen hurtigt op inden en badmintonkamp, boksning eller en omgang træning, så er sjippetovet det ideelle træningsudstyr

 

Brug et sjippetov til fitness og crossfit 

Der kan være mange forskellige årsager til, hvorfor du træner eller dyrker sport og motion. Måske ønsker du store og stærke muskler? Det kan også være, at du gerne vil i bedre form. Eller synes du egentligt bare, at det er en sjov hobby? Lige meget hvad så kan det hurtigt betale sig at have lidt fokus på din cardio. Det er nemlig denne form for motion, der træner hjertet, hvilket gavner hele kroppen. 

Hvis du er glad for fitness og måske endda dyrker meget crossfit, så er det nemt at tilføje ekstra cardio ved hjælp af et sjippetov. Du vil måske endda opleve, at du får endnu mere ud af din træning, når du også træner hjertet lidt. Og med ubegrænset returret på Bilka.dk, så er der god grund til at give det et forsøg. Find hele vores udvalg af sjippetov her på siden, og bestil dit nye træningsudstyr online.