Kettlebells

Kettlebells giver dig en effektiv træning, der er med til at styrke hele kroppen – især de store muskelgrupper. Find dine nye kettlebells til hjemmestræningen på siden her og bestil dem fra Bilka.dk.

Kettlebells – et væld af træningsmuligheder

Øget muskelmasse, smidighed og bedre balance er blandt de ting, du kan få ud af at bruge de populære kettlebells i din træning – så det er ikke uden grund, at de kan findes i langt de fleste træningscentre landet over. Med kettlebells får du mulighed for at lave et hav af forskellige øvelser til hele kroppen og særligt de store muskelgrupper som fx ben og ryg. De funktionelle kettlebells er ikke forbeholdt fitnesscentret– du kan købe dem hjem til stuen. På den måde kan du træne hjemme i stuen, præcis når det passer dig. Du sparer tilmed de kroner, som du ellers skulle give for dit medlemskab i fitnesscentret.

En væsentlig fordel med kettlebells er, at de ikke fylder alverden. Det betyder, at du let kan få dem af vejen – fx ved at sætte dem ind i et skab eller lægge dem under sengen – når du ikke bruger dem. En anden fordel, når du træner med en kettlebell, er, at du har mulighed for at variere din workout, idet du kan lave et hav af forskellige øvelser.

  • Nemme at lægge ad vejen
  • Træn hele kroppen
  • Lav et hav af forskellige øvelser

 

Find de kettlebells, du skal bruge i dit helt eget hjemmetræningscenter, her på siden. Vi har flere varianter med forskellig vægt – herunder alt fra lette 4 kilos modeller til de helt tunge på 40 kg – så her på Bilka.dk er der kettlebells til både dig, der gerne vil i gang med træningen og dig, der allerede er hærdet indenfor styrketræning.

 

Få styr på teknikken

En kettlebell ser simpel ud, men den åbner for et stort antal anvendelsesmuligheder. Sørg blot for at have styr på din teknik, så du ikke overbelaster ryg, arme eller ben. Kettlebells fås i forskellige størrelser, så du kan finde de vægte, der passer til dit niveau. Så tag fat i håndtaget og kom i gang med træningen med din kettlebell. Det er både sjovt, effektivt og styrkende for dig. Vælg gerne flere kettlebells, så du har noget at skifte imellem, når du træner. På den måde kan du variere dine øvelser og ikke mindst vælge en tungere udgave i takt med, at du (forhåbentlig) får større muskelmasse.

Er du på udkig efter andet træningsudstyr til træningen derhjemme, så finder du både mavehjul, sjippetov, træningsbolde og træningsmåtter i udvalget her på Bilka.dk.

 

Køb en eller flere kettlebells

Når du har valgt de kettlebells, du mangler til din egen effektive hjemmetræning, kan du bestille dem hjem online i dag. Når du handler online hos hos, får du altid ubegrænset returret.