Legekøkken

Børn kan få mange timers leg i et legekøkken, da rolleleg er utrolig populært blandt børn. Et legekøkken er med til at sætte fantasien i gang samtidig med, at der opstår en masse kommunikation mellem børnene. Se vores store udvalg af flotte legekøkkener samt udvalget af legemad.

Populært hos børn

Alle børn burde have adgang til et legekøkken. Legekøkkener er enormt populære hos børn, både fordi det er et stykke legetøj, som lægger op til rolleleg, og fordi at køkken- og restaurantlegen med legemad i køkkenet kan optage barnet i flere timer.

Tre grunde til at købe et legekøkken

  • Stimulerer fantasien
  • Lægger op til rolleleg
  • Kan hele tiden udvides med nyt tilbehør

Nogle legekøkkener er helt enkle og små, mens andre er udvidet med alle mulige funktioner, som barnet kender fra et rigtigt køkken. Når køkkenet er udstyret med både er vask, mikrobølgeovn, komfur og ovn er der masser af muligheder for barnet. Men børn lader sig ikke begrænse og kan også sagtens få en fantastisk leg ud af et mindre legekøkken.

 

Noget til alle

På grund af legekøkkenets store popularitet er flere og flere virksomheder begyndt at producere legekøkkener. Derfor fås legekøkkener i dag i alskens farver og materialer, og både træ og plastik er to meget brugte materialer til at lave legekøkken ud af.

Det fantastiske ved et legekøkken er, at det hele tiden kan udvides med nyt legemad og nyt udstyr. Det gælder bestik, gryder, potter og pander og mad i lange baner. Og jo mere barnet har, jo flere ting kan han eller hun foretage sig i køkkenet.

Rolleleg er en vigtig del af børns udvikling, da det er gennem rolleleg, at barnet lærer og tilegner sig sociale kompetencer. Ved at lege velkendte situationer, finder barnet selv ud af, hvad der er rigtig og forkert, og hvordan det begår sig i verden.

Derfor er et legekøkken ideelt til rolleleg, og så kan barnet både lege med det alene, være kok for sine forældre og inddrage venner i legen uden problemer. Med legeværktøj kan rollelegene desuden udvides endnu mere.

 

Køb legekøkken hos Bilka.dk

Bilka.dk har Danmarks største vareudvalg, og der er derfor et hav af forskellige legekøkkener at vælge i mellem. Det gør det nemt for dig at finde lige præcis det, du er på udkig efter, og er du i tvivl om størrelse på køkkenet, kan du læse om dette under specifikationer for hvert produkt.

Når du har fundet det rigtige køkken, bestiller du det nemt online. Hvis du mangler andet legetøj til dit barn, kan du gå på opdagelse i vores udvalg af legetøj og bestille det hjem i samme ombæring.