Modellervoks

De næste mange timers underholdning er hjemme, hvis du investerer i modellervoks til dine børn. Modellervoks inviterer til kreative udfoldelser, og så er udvalget af modellervoksprodukter kæmpestort. Se bare herunder, hvor der er masser af valgmuligheder.

Modellervoks – kreativitet og sjov

Den farverige modellervoks, der faktisk har over 100 år på bagen, er et hit hos langt de fleste børn. Det er for eksempel de kreative børn, der kan lide at forme nye figurer og ikke mindst de børn med en lille kok i maven, der er vilde med at hjælpe til i køkkenet, når der bliver lavet mad – modellervoks kan også formes til forskellige madvarer og -kreationer. Det er måske ikke lige den omgang, som du selv ville servere, men det er sagen helt underordnet. Det er nemlig dit barn – og ikke dig – der er chefkok. Og så er det mest af alt bare sjovt for ungerne at have fingrene i et blødt og sjovt materiale, som modellervoks nu engang er.

Modellervoks fås i et væld af forskellige farver og kan bruges helt, som barnet har lyst. Med modellervoks er det i sandhed kun fantasien, der sætter grænser. En anden fordel ved at investere i modellervoks til ungerne er, at det kan bruges af børn helt ned til 1-års alderen og er sjovt i mange år fremadrettet. Alle børn kan med andre ord være med!

  • Sjov for børn i alle aldersgrupper

  • Modellervoks i høj kvalitet fra Play-Doh

  • Kun fantasien – og kreativiteten – sætter grænser

Her på Bilka.dk finder du et stort udvalg af modellervoks. De produkter, vi fører, kommer fra den anerkendte modellervoksproducent Play-Doh, hvis produkter altid er i høj kvalitet og produktudvalget stort.
 

Hvilken slags modellervoks skal jeg vælge?

Skal det være 4, 8 eller måske 20 forskellige farver, der skal til? Der er mange modellervoks-sæt og produkter at vælge imellem, så det kan måske være svært at finde ud af, hvilke du skal købe til dit barn. Hvad du skal købe hjem til ungerne, afhænger naturligvis af, hvad de allerede har – hvis de da har modellervoks i forvejen. Er det ikke tilfældet, er det et godt udgangspunkt at købe et startersæt, hvori der er forskellige farver. Du kan blandt andet vælge et sæt med 4 eller 8 i, der indeholder de mest almindelige af regnbuens farver. Med et mindre sæt kan dit barn finde ud af, om modellervoks er noget for dem. Skal der flere farver til, finder du i udvalget naturligvis også sæt med helt op til 20 forskellige farver.
 

Køb modellervoks online på Bilka.dk

Når du har fundet modellervoksen, som dit barn ønsker sig, kan du bestille det hjem her på siden i dag.