Jakker til børn

Dine børn fortjener en god jakke til leg i børnehaven, den hyggelige gåtur og til andre dejlige strabadser, som vores kære små kan opleve på en eventyrlig dag. Vi har på Bilka.dk derfor et flot udvalg af praktiske jakker til børn. Besøg dem alle nedenfor.

STØRRELSESGUIDE TIL BØRN

Er du i tvivl om hvilken størrelse du skal vælge? Vi hjælper dig i vores størrelsesguide til børn, så du får bestilt den rigtige størrelse hjem.

Børnejakker til alle sæsoner

En god og slidstærk børnejakke er uundværlig for de aktive børn. Om vinteren kalder på en tyk vinterjakke eller efterårets skiftende vejr med regnskyl, så kan du regne med, at du finder det, du står og mangler i vores fine udvalg af jakker til børn.

Når du skal købe jakker til børn, er det vigtigt, at du først og fremmest kender barnets størrelse. Mål gerne dit barn, da alder ofte ikke er nok til at afgøre, hvilken størrelse der passer bedst, da alle børn er forskellige. Vi har heldigvis flere forskellige størrelser i vores sortiment, så du forhåbentlig kan finde den jakke, som dit barn ønsker sig.

 

Jakker til aktive børn

De fleste børn elsker at bygge sandslotte i sandkassen, gynge højere og højere på legepladsen og meget mere. Derfor er det vigtigt, at du finder en jakke, som er åndbar og har optimal bevægelsesfrihed. På den måde har børnene det behageligt, mens de leger. 

Vores jakker til børn kan du bruge i alle de danske sæsoner. Du skal dog overveje hvilken sæson, du skal købe jakke til, da dit barn helst ikke skal have en varm vinterjakke på om sommeren og omvendt. 

Hvis du alligevel kommer til at bestille den forkerte børnejakke, så kan du returnere den, når du har tid og lyst. Det er takket været vores ubegrænset returret. Det eneste, du skal sørge for, er, at emballagen er original og intakt, samt du også kan fremvise en gyldig kvittering. 

 

Det skal være nemt at shoppe jakker til børn online, og det vil vi på Bilka.dk gerne hjælpe dig med. Vi er mere en blot en butik - vi står for oplevelser til hele familien, og vi er dit Hypermarked - vi har alt, du skal bruge.