Jakker til børn

Dine børn fortjener en god jakke til leg og gåture. Vi har jakker til børn i fine farver og motiver. Se vores udvalg af praktiske børnejakker nedenfor.

STØRRELSESGUIDE TIL BØRN

Er du i tvivl om hvilken størrelse du skal vælge? Vi hjælper dig i vores størrelsesguide til børn, så du får bestilt den rigtige størrelse hjem.

Børnejakker til alle sæsoner

En god og slidstærk børnejakke er uundværlig for de aktive børn. Om vinteren kalder på en tyk vinterjakke eller efterårets skiftende vejr med regnskyl, så kan du regne med, at du finder det, du står og mangler i vores fine udvalg af jakker til børn.


Vi har noget for enhver smag og sæson. Regner det? Sner det? Skinner solen? Du finder jakker til børn, der passer til alt slags vejr. Med en børnejakke fra Bilka.dk er dit barn klar til at indtage legepladsen eller skoven uanset det danske vejr.

 

Fine jakker til piger og drenge

I vores udvalg finder du de fineste jakker til piger og drenge. Vi har en jakke til din lille pige eller dreng i skønne farver og med søde motiver. Uanset om du leder efter en sprudlende farve eller noget mere simpelt, så finder du en jakke til børn hos os.

Når du skal købe jakker til børn, er det vigtigt, at du kender barnets størrelse. Mål gerne dit barn, da alder ofte ikke er nok til at afgøre, hvilken størrelse der passer bedst, da alle børn er forskellige. Husk, at børn vokser hurtigt, så hold løbende øje med, om dit barn trænger til en ny jakke.

Vi har heldigvis flere forskellige størrelser i vores sortiment, så du forhåbentlig kan finde den jakke, som dit barn ønsker sig. Derfor kan du roligt købe en jakke til familiens mindste eller større børn på Bilka.dk.

 

Praktisk jakke til børn, der elsker at lege

De fleste børn elsker at bygge sandslotte i sandkassen, gynge højere og højere på legepladsen og meget mere. Derfor er det vigtigt, at du finder en jakke, som er åndbar og har optimal bevægelsesfrihed. På den måde har børnene det behageligt, mens de leger.

Vores jakker til børn kan bruges i alle de danske sæsoner. Du skal dog overveje hvilken sæson, du skal købe jakke til, da dit barn helst ikke skal have en varm vinterjakke på om sommeren og omvendt. Du finder både tyndere og varmere jakker i vores udvalg.

 

Køb jakke til piger og drenge på Bilka.dk

Det skal være nemt at shoppe jakker til børn online, og det vil vi på Bilka.dk gerne hjælpe dig med. Vi er mere en blot en butik - vi står for oplevelser til hele familien, og vi er dit Hypermarked - vi har alt, du skal bruge.

Hvis du kommer til at bestille den forkerte børnejakke, kan du returnere den, når du har tid og lyst. Det er takket været vores ubegrænset returret. Det eneste, du skal sørge for, er, at emballagen er original og intakt, samt du også kan fremvise en gyldig kvittering.