Fleecejakker til børn

Med fleecejakker til børn får dit barn en behagelig og lun jakke. På Bilka.dk finder du fleecetrøjer til børn i flotte farver og med søde motiver.

Hold varmen med en fleecejakke til børn

En fleecetrøje til børn eller baby er med til at holde på varmen. Den er særligt god til dage, hvor det stadig ikke er varmt nok til korte ærmer eller ikke er alt for koldt endnu. Dit barn kan bruge den en stor del af året og særligt i foråret, hvor varmen er på vej.

  • Nem at bevæge sig i
  • Behagelig at have på
  • Holder på varmen


En fleecejakke kan bruges alene på mindre kolde dage eller under andet overtøj. En fleecetrøje til børn er perfekt under en regnjakke eller en vinterjakke. Den er ikke lige så vindafvisende som en softshell jakke, men den kan sagtens bruges som jakke på lidt lunere dage.

 

Sød fleecetrøje til piger og drenge i flere størrelser

I udvalget på Bilka.dk finder du en fleecetrøje til drenge og piger i forskellige farver og størrelser. Vi har en fleecetrøje til din baby eller dine større børn. Vores fleecejakker til børn kommer i fine farver og med søde motiver, så dit barn kan se smart ud på legepladsen.

Vi har også fleecedragter til baby, som kan bruges som køredragt eller i barnevognen. Nogle af vores jakker er i teddy fleece, der er vamset og behageligt at have på. Generelt er fleecetrøjer og fleecejakker til børn komfortable at have på og nemme at bevæge sig i.

En fleecetrøje til børn er derfor dejlig at have på, når turen går på legepladsen eller der skal cykles om kap med vennerne. Lynlåsen gør, at det er nemt at tage fleecejakken af, hvis solen får vejret til at blive for varmt til jakken.

 

Find en fleecetrøje til børn på Bilka.dk

Med en fleecetrøje eller fleecejakke til børn er dit barn klar til at bevæge sig ud i det danske vejr. Brug fleecetrøjen som jakke eller som lag under en anden jakke. Vi har masser af fine modeller med lynlås og i søde farver, som passer til enhver dreng og pige.