Softshell jakker til børn

En softshell jakke til børn er perfekt som overgangsjakke og til de blæsende dage. Se vores udvalg af softshell jakker til drenge og piger på Bilka.dk.

Afvis blæsten med en softshell jakke til børn

Står dagen på blæst? Så er en softshell jakke til børn det helt rigtige valg. Den er nemlig med til at holde kulden fra vinden ude. Derudover kan du nemt give dit barn en fleecetrøje indenunder, så du er sikker på, at barnet kan holde varmen.

  • God til at regulere temperaturen
  • Er vandafvisende
  • Er vindafvisende


I vores udvalg finder du en softshell jakke til drenge og piger i fine farver og med seje motiver. Den er perfekt som overgangsjakke eller til de mere blæsende forårsdage. Med en softshell jakke til børn kan dit barn stadig nyde legen udenfor på trods af blæst.

 

Hvornår bruger man softshell til børn?

Brug gerne en softshell jakke til børn i overgangen af sæsoner – altså i foråret og efteråret. Den kan holde til svag kulde og let regn. Den er åndbar og kan derfor hjælpe med at transportere fugt og varme fra kroppen, så børnene ikke bliver for varme under de vilde lege.

Det er vigtigt at påpege, at en softshell jakke ikke er vandtæt. Den kan godt holde til små, lette byger, men den kan altså ikke holde børnene tørre i et større regnvejr. Derfor er den blot vandafvisende til en vis grad. Giv derfor dit barn regntøj på, hvis vejrudsigten siger regn.

En softshell til børn egner sig heller ikke til de helt kolde dage. Selvom dit barn kan have uldtøj eller en fleecetrøje indenunder, så er det ikke altid nok til at holde dit barn varmt. Her er det bedre med en flyverdragt eller skitøj, der kan klare snevejr og temperaturer under frysepunktet.

 

Find softshell jakke til pige og dreng på Bilka.dk

Skal din dreng eller pige ud i blæsten? Så finder du en softshell jakke til børn i fine farver og motiver, der falder i enhvers smag på Bilka.dk. Hold øje med vandsøjletrykket på dit barns softshell for at finde ud af, hvornår softshell jakken er ideel til vejret.