Det skal du have med på fisketuren

En tjekliste over alt udstyr og grej du skal have med på fisketuren

Når du skal ud og fiske, er der mange ting, du skal huske at have med på turen. Vi har her lavet en liste, som du kan anvende, når du skal på fisketur.

Kroge

Husk en ekstra krog eller to, så du altid er forberedt, skulle der ske noget med den, der allerede er sat på fiskestangen.

Knive

Hvis du fanger en fisk, skal du kunne slå den ihjel og rense den inden for kort tid. Det er derfor en god idé at have en fileteringskniv med.

Ekstra line

I tilfælde af at din krog sidder fast, eller du får en så stor fisk på krogen at linen springer, er det altid en god ide at have en ekstra line med i tasken.

Tæppe

Vejret kan hurtigt variere, og det kan derfor være en god beslutning at have et tæppe med i tasken, så du kan holde varmen, hvis der kommer blæst, eller solen forsvinder bag en sky.

Powerbank

En powerbank kan være god at have med, hvis man skal fiske i længere tid. Herved sikrer du dig at du altid har strøm på din telefon, til for eksempel at forevige dine oplevelser, og dele dem på diverse social medias. 

Målebånd

Du skal selvfølgelig have muligheden for at prale med længden af din fangst til alle dine venner. Husk derfor et målebånd. Målebåndet kan også bruges, hvis i vil konkurrere om at fange den største fisk

Fiskenet

Husk et fiskenet, til at hjælpe med at få fiskene i land. Det ville være ærgerligt at gå glip af en stor fangst, fordi man ikke var hurtig til at få fat i den.

Solcreme

Når du tager på fisketur, er du udsat for solen i mange timer af gangen. Husk derfor solcremen, så du ikke bliver forbrændt.

Vand

En fisketur kan nemt strække sig over flere timer. Husk derfor at holde dig hydreret .

Spand

Lykkedes det dig at få en eller flere fisk på krogen, så kan du bruge en spand til at fragte dem hjem til køkkenbordet.

Vådservietter

Vådservietter er gode at have med, så du kan få rene fingre, efter du har sat en orm på krogen eller renset en fisk.

Vælg det rigtige endegrej

Hvis du gerne vil have en fisk på krogen, så er det vigtigt at du har dit endegrej i orden. Endegrej afhænger af dit miljø, temperament og den fisk du gerne vil fange.