Powerbanks

Oplad dit elektronik på farten med en powerbank og slip for at mangle strøm når du eksmepelvis er til koncert eller når du rejser. Her på siden finder du powerbanks i forskellige udgaver og prisklasser.

Powerbanks – altid strøm lige ved hånden

En powerbank er et batteri, der kan oplade din mobiltelefon, tablet eller GPS-ur via USB-stik. En powerbank er god til dig, der helst ikke vil løbe tør for strøm, og ofte har langt fra en stikkontakt – for eksempel på rejser, til koncerter eller en tur i byen. Bare husk din powerbank når du er på farten, så skal du aldrig mere bekymre dig om en flad mobil.
 

Fra en til seks opladninger alt afhængig af powerbank

Powerbanks består af et specielt batteri, som er designet til at oplade dine enheder ved at lagre elektrisk energi i powerbanken, så du har strøm til opladning på farten.

Jo flere mAh (miliampere) en powerbank indeholder, jo flere opladninger kan den klare ad gangen. mAh er altså et udtryk for, hvor meget power en powerbank indeholder. Når det bærbare batteri er fuldt ladet op, kan du som hovedregel regne med følgende antal opladninger alt efter antallet af mAh:

  • 2600 mAh: 1-2 opladninger

  • 6000 mAh: 3-4 opladninger

  • 10400 mAh: 4-6 opladninger

Nogle powerbanks har to eller flere USB-indgange, så kan du oplade flere enheder på én gang. På den måde får du for eksempel både strøm til telefonen og tabletten på samme tid. De fleste powerbanks er udstyret med en lysindikator, som viser, hvor meget eller lidt strøm, der er tilbage i powerbanken. Når tiden er inde til at lade powerbanken op, gøres det let via et micro-USB-stik gennem stikkontakten eller computeren.
 

Køb din nye powerbank online på Bilka.dk

På Bilka.dk fører vi et stort udvalg af powerbanks, så du nemt kan finde en powerbank, der passer til dine behov. Så gå på opdagelse i sortimentet og find din nye powerbank i dag – og husk, du altid har ubegrænset returret på Bilka.dk.