Fiskesæt

Her kan du se vores sortiment af stangsæt og fluesæt. Det kan sommetider være svært at finde ud af, hvilken stang og hvilket hjul, der passer bedst sammen. Vi har samlet forskellige comboer alt efter behov og størrelse af stænger og hjul for dig.

Hvorfor vælge et stangsæt?

Hvorfor skal du vælge et stangsæt i stedet for at købe delene separat? Det skal du, fordi det er lettere, og du får produkterne fra samme mærke. Hvis du går meget op i mærker, kan det også betyde meget at både hjul og stang kommer fra samme producent. Sådan er du sikret den samme kvalitet på både din stang og dit hjul.

Det er desuden også en rigtig god ide at købe et stangsæt, hvis du er nybegynder og ikke vil bruge for lang tid på at sætte dig ind i diverse stænger og hjul, inden du får muligheden for at fiske.

Se også vores udvalg af:

  • Spinnesæt
  • Havsæt
  • Fluesæt
  • Trollingsæt
  • Fiskestangssæt til børn
     

Vi giver dig muligheden for at få 2-i-1

Vi har sammensat forskellige stangsæt, hvor du er sikret, at mindst ét af dem passer til dine behov. Så om du skal fiske i kysten, søen, havet eller et tredje sted, så har vi et sæt til dig. Hvis du gerne vil vide mere om, hvilke stænger og hjul, der findes, og som du eventuelt skal bruge, så tag et kig inde på de enkelte sider, hvor vi har stænger og hjul.

Når stangsættet først er på plads, så er du næsten klar til at tage af sted på fisketur. Du mangler bare én vigtig ting – nemlig en fiskeline. Vi har forskellige liner, der passer til de forskellige fiskehjul, og dermed til de forskellige stangsæt. Tag et kig på siden og bliv klogere.

Ligegyldigt om du er en erfaren fisker eller en nybegynder, så vil du nyde fiskeriet mere, hvis du føler dig tilpas med det rigtige udstyr. Vi har et udvalg af stangsæt, der med garanti passer til den form for fiskeri, du foretrækker. Herfra har vi ikke andet at sige end: God fornøjelse med at vælge, og god fornøjelse med de mange fisketure, du får fremover med dit nye stangsæt.