Fiskehjul

Her kan du se vores brede udvalg af kvalitets fiskehjul fra brands som Abu Garcia, Mitchell og Kinetic. Du finder hjultyper som fastspole-, og spinnehjul, der henvender sig til både nybegynderen og den erfarne. Alle fiskehjul er lavet af de bedste materialer, med små tolerancer og en høj præcision.

Hvilket fiskehjul skal jeg vælge?

Der er sket meget med det moderne fiskehjul. Som du sikkert allerede har erfaret, findes der mange forskellige typer og størrelser af fiskehjul, og det samme gør sig gældende i vores sortiment. Så hvilket hjul passer til din fiskestang? Du kan faktisk mixe og matche præcis som du har lyst til og i sidste ende handler det om, hvilket type hjul du selv er mest komfortabel med. Her på Bilka.dk finder du typer såsom fastspolehjul og spinnehjul.

Herunder finder du et kort resume af de hjultyper, vi har i vores sortiment. Sådan er du hjulpet lidt på vej, når du skal vælge, hvilket fiskehjul du skal bruge til den næste fisketur. Hjulene fås fra kendte brands som Ron Thompson, Shakespeare, Mitchell, Kinetic og Abu Garcia, der alle garanterer høj kvalitet og fornuftige priser.

  • Fastspolehjulet: Dette er det hjul, de fleste har kendskab til. Her er hjulet bestående af en fast spole, med en bøjle, som vikler linen på spolen, når du trækker den ind. Fastspolehjulet er også kendt for at være meget lette at fiske med, og derfor et godt hjul til eksempelvis nybegyndere.
  • Spinnehjul/frispolehjulet: Spinnehjulet er en hjultype, hvor man kan frikoble spolen – deraf også navnet frispolehjul. Når spolen er frikoblet, kan fisken svømme frit med agnen i munden. På denne måde sikrer man, at fiskestangen og fiskehjulet ikke bliver trukket fremad, når fisken hugger i spolen. Spinnehjul er hermed også velegnede til karpefiskeri og andre typer af fiskeri, hvor fiskestangen placeres på rodpods.

Find også det resterende udstyr til fisketuren her på Bilka.dk. Vi har blandt andet fiskestænger, waders, fiskeliner og meget mere. Hvis du eksempelvis gerne vil sikre, at fangsten ikke svømmer fra dig, så tjek vores også fiskenet ud. Husk man aldrig skal gå ned på udstyr.