Fiskestænger

Her på siden finder du et bredt udvalg af fiskestænger både til nybegynderen og den erfarne lystfisker. I vores sortiment af fiskestænger finder du kvalitetsstænger fra velkendte brands såsom Abu Garcia, Ron Thompson, Berkley, Mitchell samt Kinetic. Du er derfor sikret nogle af de bedste fiskestænger på markedet.

Stort udvalg af fiskestænger

Det er fint at have flere forskellige fiskestænger at skifte imellem, men det er lige så godt at have én bestemt fiskestang, som du sværger til på alle dine fisketure. Det skal dog siges, at stænger ikke som udgangspunkt er 'allround', da kastestørrelse, fiskens størrelse og fiskevandet kan være væsentlige faktorer for fisketurens succes.

Hvilke stænger passer til de forskellige typer fiskeri?

Her har vi sammensat et par gode råd i forhold til dit fiskeri og valg af stang.

  • Kystfiskeri: 8 –10 fod. Kastevægt fra 10 gram og nogle tilfælde op til 60 gram.
  • Havne- og molefiskeri: Almindelige spinnestænger til f.eks. kystfiskeri kan anvendes. Det er dog en fordel med lidt kraftigere stænger på 8-10 fod, som kan håndtere tunge kastevægte op til 60 gram.
  • Å-og søfiskeri: Almindelige spinnestænger på 7-10 fod. Kastevægte fra 10 –40 gram.
  • Put and takefiskeri: Stænger på 6-9 fod. Kastevægt fra 5 gram og op til 40 gram. Skal man fiske med flåd/bombardaflåd, er stænger på 9 fod de bedste, da de lettest kan styre lange forfang.
  • Havfiskeri: Til fiskeri efter torsk, sild og makrel er det vigtigt med kraftige stænger på ca. 7-8 fod, der kan håndtere tunge pirke på op til 400 gram. Til fladfisk er lettere stænger dog at foretrække.

Der er rigtig mange måder hvorpå denne fantastiske hobby kan dyrkes, og det bliver derfor aldrig kedeligt at opdage nye måder at få fat i fisken på. Så prøv dig frem og oplev de forskellige fiskeområder, der findes derude.

Fiskestangen er ikke nok - husk også resten af fiskeudstyret

Sammen med din nye fiskestang bør du også anskaffe dig det rette fiskeritilbehør, herunder fiskeliner, fisketøj, waders, madding og fiskehjul. Så er du godt kørende og klar til at tage af sted på fisketur. Forhåbentlig har du fangst med hjem!