5 tips til at få bid på krogen ved put and take

Få større chance for at få bid på krogen når du fisker

Er du træt af at stå time efter time ved put and take-søerne uden at få bid på krogen? Eller skal du ud og fiske for første gang, og ved du ikke rigtig, hvordan du skal gribe situationen an? Vi har her samlet nogle tips og tricks til at få fiskene til at bide på krogen.

Stå tidligt op

Det er en god idé at stå tidligt op, så du ikke kommer ud til en sø omringet af mennesker.  I weekenden, lige over middag er oftest det tidspunkt, hvor der er flest mennesker.

Stil dig væk fra mængden

Der er mange steder, man kan fiske ved en sø. Åbningen lige ved parkeringspladsen er ikke altid den bedste. Stil dig gerne et sted, hvor der ikke er mennesker lige ved siden af. Så er chancen for, at de bider på din krog frem for naboens større.

Variér maddingen

Selvom powerbait normalt er det mest almindelige agn ved put and take-søerne, er det ikke ens betydende med, at man ikke kan bruge andre former for agn. Prøv dig gerne frem men forskellige typer, og variér gerne størrelsen af denne.

Hav dit ekstraudstyr klar

Når en fisk bider på krogen, er det en god idé at have net eller lignende klar. Det ville være ærgerligt at miste en fisk, fordi man var langsom til at hente sine hjælpemidler.

Vær stille

Fisk har en tendens til at være sky, og det er derfor en god ide at holde støjniveauet på et minimum. Lad derfor være med at spille højt musik, råbe eller lignende, når du står ved søen, da dette kan være med til at skræmme fiskene væk.

Og HUSK, hvis du ikke får fisk på krogen, så har vi altid masser af frisk fisk i vores kølediske, i Bilkas varehuse.

Vælg det rigtige endegrej

Hvis du gerne vil have en fisk på krogen, så er det vigtigt at du har dit endegrej i orden. Endegrej afhænger af dit miljø, temperament og den fisk du gerne vil fange.

Det skal du huske at have med på fisketuren

Pak tasken med de rigtige genstande når du skal på fisketur. Sørg for at du har alt dit grej med, så du ikke mangler det når du står med en fisk på krogen.