Powerbait

Hvis du er vild med at fiske eller blot er nybegynder, kender du sikkert til Powerbait. Det er nemlig et af de ældste spillere, når det kommer til kunstigt agn. Den farvestrålende dej, som regnbueørreder bliver fascineret af, er en sand favorit. Find powerbait på Bilka.dk, og køb i dag.

Sådan fanger du ørred i put and take

Powerbait er en klassiker ved de danske put and take-søer. Planlægger du en fisketur ved put and take? Så læs med her, og få en masse gode tips og tricks til, hvordan du få fisk på krogen. 

Hvad er Powerbait?

Det er næsten med garanti, at de fleste lystfiskere altid har et glas Powerbait med i fisketasken, når de skal jagt efter fangsten - og det forstår vi nemt på Bilka.dk. Powerbait kan nemlig være yderst effektivt, når der kommer til at fange regnbueørreder. Det gælder især i put and take søer, hvor du kan være heldig, at de bider på.

Powerbait er udviklet og produceret af brandet Berkley og er traditionelt set denne farvestrålende masse, som du sætter fast omkring krogen. Siden hen er der også kommet andre former for Powerbait til i sortimentet.

Den traditionelle form for Powerbait minder faktisk mere eller mindre om modellervoks, hvor du nemt former og fastsætter den farverige dej på din fiskestang. Dejen har også en spændende duft, som tiltaler og tiltrækker især ørreder til sig, hvorfor det er effektivt til denne type af fiskeri. Her kan du vælge mellem mange forskellige typer af dufte på Bilka.dk.

 

Vælg Powerbait til fiskeri på Bilka.dk

På Bilka.dk har vi et kæmpe udvalg af forskellige former for Powerbait. Det varierer både i:

  • Farver og farvespil
  • Med eller uden glimmer
  • Forskellige dufte

 

Der er altså rig mulighed for at prøve forskellige typer af Powerbait. Her kan du afprøve, hvilken type der fungerer bedst for dig og dit fiskeri. Vælg både mellem lyserøde, blå med glimmer, gule eller en helt fjerde farve. Det er bare med at udforske de mange muligheder og finde dem, som du satser på, sikrer dig fangsten på dit næste fiskeeventyr.

Udover den traditionelle form for Powerbait har vi også andre typer, som du kan afprøve på din næste fisketur. Er du mere til naturlig agn eller en anden form for endegrej og forfang, har vi selvfølgelig også det på Bilka.dk. Udforsk muligheder her, og bestil dine favoritter.