Spinnestang

Spinnestænger findes i et utal af varianter. De mindste modeller på 6-7 fod med en kastevægt op til 10 gram er gode til UL-fiskeri (ultra light fishing) ved åen eller i put and take. De lidt større modeller på 8-10 fod med en kastevægt på 10-40 gram kan bruges til det meste fiskeri ved kyst, å og sø. De tungeste stænger på 8-10 fod med en kastevægt på 20-100 gram er beregnet til tungt kystfiskeri eller til geddefiskeri med tunge kunstagn.

Spinnestænger for enhver smag

Her på Bilka.dk finder du spinnestænger til hele familien til priser, hvor alle kan være med. Blandt vores brede udvalg af fiskeudstyr, finder du spinnestænger til mange formål og med mange fordele.

  • En fiskestang til mange forskellige slags fiskeri
  • God kasteevne
  • Justerbare i længden

Med en spinnestang fra f.eks. Kinetic eller Berkley får du kvalitet for pengene. De solide fiskestænger har en robust kerne og et moderne ydre, der garanterer den smidighed og kraft, du har brug for, når du fisker i vandløb, søer og hav.

Fælles for alle spinnestængerne er deres imponerende kastevene, høje kvalitet og robuste hjulholder. Flere af fiskestængerne kan skubbes sammen – en såkaldt rejse- eller teleskopstang – hvilket er optimalt, når du ønsker at have din spinnestang med på farten. Og det vil de fleste vel i mere eller mindre grad.

Hvilken spinnestang skal jeg vælge?

Der er stor forskel på markedets spinnestænger. Vil du have mest for dine penge, bør du derfor vælge den spinnestang, der passer perfekt til dine fisketure.

  • Længde: Når du skal vælge din spinnestang, er det vigtigt, at du undersøger spinnestangens længde. Det har nemlig stor betydning for, hvor langt ud, og hvor præcist du kaster. En lang stang giver længere kast, mens en kort stang rammer mere præcis.
  • Kastevægt: Kastevægten har betydning for, hvad du kan fiske. Jo større fisk du skal fange, og jo tungere blink du bruger, jo højere skal kastevægten være.

Ønsker du en fiskestang, der kan fiske det meste, kan du med fordel gå efter en spinnestang, hvis stænger kan udskiftes.

Når du har fundet den spinnestang, der passer til dig, er det nemt at bestille den hjem fra Bilka.dk. Vi har altid ubegrænset returret – du kan derfor trygt købe dit fiskegrej og fiskesæt hos Bilka.dk!