Waders

Med et par waders kan du gå i vandet imens du fisker og dermed forøge chancen for at få bid på krogen. Du finder waders i forskellig slags her på siden, hvor for eksempel åndbare og neopren er nogen af dem.

Waders – uundværlige på fisketuren

Der er ingen fisketur uden fiskestang og madding – og det samme kan næsten siges om et par waders, der også er så godt som uundværlige på din fisketur. Ved at iklæde dig et par waders – og ikke bare et par gummistøvler – kan du gå ud i vandet, når du er på fisketur.

  • Kom helt ud i vandet på fisketuren
  • Vælg imellem forskellige varianter – herunder åndbare og i neopren
  • Findes i forskellige størrelser

På siden finder du også et stort udvalg af waders, som du kan bruge, når du skal på fisketur. Du kan vælge imellem flere størrelser og materialer – herunder neopren og nylon – der hver især passer til forskellige behov. Her på siden kan du ligeledes finde gummistøvler, som også er et must, når du skal fiske.
 

Hvilke waders skal jeg vælge?

Der kan være stor forskel på de forskellige typer af waders og ikke mindst til, hvilke situationer, de egner sig til. For at du får størst mulig glæde af dem på din fisketur, er det vigtigt, at du vælger de helt rigtige. Når det kommer til waders, findes der overordnet set to materialer: Nylon og neopren.

  • Nylon: Denne type waders er den tyndeste af de to og derfor også den, der er lettest. Det betyder, at waders i nylon er det ideelle valg at tage med på tur, da de dermed er lette at have med sig i tasken. Nylonwaders er åndbare, hvilket er en af grundene til, at det er denne type waders, der er den mest populære. Disse waders er samtidig typisk de billigste.
  • Neopren: Hvor neoprenwaders især udmærker sig er, at de er formidable til at holde varmen i. Det gælder ved selv de mest ekstreme forhold, fx når fiskeriet foregår i iskolde gletsjersøer. Waders i neopren kan ligeledes være det optimale valg, hvis du er særligt kuldskær og/eller skal stå mere i vandet, end du skal gå.
     

Køb waders og fiskeudstyr online på Bilka.dk

Vi har Danmarks største vareudvalg, så waders og gummistøvler er naturligvis ikke det eneste, som vi forhandler af udstyr til din fisketur. I vores udvalg af fiskeritilbehør finder du alt, det, du skal bruge. Det gælder alt fra fiskeliner og grejbokse/-tasker til diverse fiskeværktøj.  Bilka.dk er meget mere end bare en butik – vi står nemlig for oplevelser til hele familien!