Kinetic

Elsker du at fiske, er Kinetic et oplagt valg, når det kommer til fiskegrej. Det danske brand byder på masser af muligheder, hvad end du er på udkig efter blink eller waders. Tjek vores sortiment ud på Bilka.dk, og køb fiskeudstyr fra Kinetic.

Find fiskegrej til din passion fra Kinetic

Når du tager ud for at fiske, kræver det også det rette udstyr. Det vil nemlig være rigtig ærgerligt at mangle det rette grej. Derfor finder du lækkert fiskeudstyr såsom en Kinetic fiskestang til din passion. Der findes næsten ikke noget mere fredeligt og roligt end at vente på fangsten. Det er næsten en helt terapeutisk oplevelse, når du bevæger sig ud på fiskeeventyr. Det er kun dig, fiskene og ingen andre. Og det kræver smart udstyr fra Kinetic.

Her på siden finder du fiskegrej til dit næste eventyr. Du finder blandt andet:

  • Smarte og farverige blink
  • Kinetic waders, som holder dig knastør


På fisketur er blink uundværlige. Det skal nemlig tiltrække fisken opmærksom, så de bider på krogen. Fra Kinetic finder du et væld af muligheder, når det kommer til blink. Og du kan ofte gøre et godt køb, når du bestiller på Bilka.dk. Hvis du er i tvivl om, hvilket endegrej du skal vælge, kan du med fordel læse vores guide om: Hvilken endegrej du skal vælge.

Et par lækre og komfortable Kinetic waders er også uundværlige på fisketuren, hvis du foretrækker at bevæge dig ud i vandet. Og vores udvalg Kinetic waders, holder dig knastør, når du bevæger dig ud i vandet for at få fangsten med hjem. Du finder dem i flere forskellige størrelse - find dem, der passer dig.

Husk fiskeudstyret på Bilka.dk

Der findes ikke noget værre end at have glemt udstyr, når du er taget afsted for at fange fisk. Derfor kan du læse vores guide om: Hvad skal du have med på fisketuren? hvor du får en komplet liste over, hvad du skal bruge til din fisketur. Vi har selvfølgelig også alt, hvad du skal have med på Bilka.dk, så du let kan købe alt udstyr ét sted. Gå på opdagelse i vores spændende fiskeunivers, og bestil dine favoritter i dag.