Træningstøj til børn

Det er vigtigt for dine børns sundhed, at de får masser af bevægelse og motion. For at motionen bliver en god oplevelse, er det også afgørende, at de små bliver godt klædt på. På Bilka.dk har vi alt, du skal bruge, når det gælder træningstøj til børn. 

STØRRELSESGUIDE TIL BØRN

Er du i tvivl om hvilken størrelse du skal vælge? Vi hjælper dig i vores størrelsesguide til børn, så du får bestilt den rigtige størrelse hjem.

Find træningstøj til børn i høj kvalitet 

De fleste børn elsker at lege og bevæge sig, og det har også en positiv effekt på deres udvikling. Har du et meget aktivt barn, som holder af at udfolde sig i vild leg eller forskellige sportsgrene, så bør du tænke over beklædningen.  

Træningstøj til børn bør være løstsiddende og behageligt, så de kan føle sig frie uden at blive hæmmet i deres bevægelser. Det er også vigtigt, at barnet kan lide at have tøjet på. Når du skal investere i træningstøj til junior, kan du derfor med fordel overveje følgende: 

  • Tøjets stof og pasform – sørg for, at stoffet er behageligt mod dit barns krop, og at det hverken sidder for stramt eller for løst 

  • Tøjets design – det kan have stor betydning for barnet, hvordan tøjet ser ud, og om det for eksempel kommer i en særlig farve eller med specielle logoer og mønstre 

  • Muligheden for at vokse i tøjet – børn vokser utroligt hurtigt, så overvej, om det er muligt, at barnet kan vokse i tøjet og dermed bruge det i længere tid?  

 

Er du i tvivl om, hvilken størrelse du skal vælge, så se gerne nærmere på vores størrelsesguide til børn. Uanset hvad du går efter, så har Bilka.dk det, du skal bruge. Som dit hypermarked har vi et kæmpe vareudvalg, og du ka’ handle med ubegrænset returret.  

 

Få træningstøj til børn fra solide mærker 

Vi fører træningstøj til børn fra kendte mærker som Nike og Adidas. Hvis du holder af at træne sammen med dit barn, så se også nærmere på vores sektioner med sportstøj, sportssko og outdoor-tøj til voksne.  

På Bilka.dk er vi mere end bare end butik – vi står for oplevelser til hele familien, og vi vil glæder os til at hjælpe dig og dit barn til gode træningsstunder sammen.