Farveblyanter

Blå. Grønne. Røde. Gule. Lilla. Pink. Farveblyanter kommer i et væld af farver, som du og børnene kan farve tegninger og lave andre kreative ting med. Står du og mangler nye farver? Find dem her på Bilka.dk, hvor kreativiteten slippes løs med blandt andet Faber Castell farveblyanter og Staedtler farveblyanter, men også farver fra andre mærker.

Farveblyanter - et hit hos børn og voksne

Farveblyanter er populære skriveredskaber blandt mange, som holder af at udtrykke sig kreativt på papiret. Både børn og voksne har sjov og stor glæde af dem. Skal du til at købe farveblyanter til dig selv eller børnene, er det godt at overveje et par punkter i forbindelse med valget. Overvej gerne: 

  • Farverne: Farveblyanter fås i mange farvenuancer. Oftest kommer blyanterne i sæt, hvor der er flere farveblyanter i. Se gerne efter, om sættene har de farver, som du eller børnene skal bruge til at farve og tegne med.  

  • Kvaliteten: Farveblyanter fås i mange kvaliteter. Nogle er beregnet til familiens yngste, mens andre farveblyanter er lavet til kreative ildsjæle med lidt flere år på bagen.
     

Slap af med farveblyanter i hånden 

Streg efter streg. Mange oplever en helt særlig ro og afslapning, når de sidder med farveblyanter i hånden, tegner og farvelægger. Farvernes nuancer og de mange detaljer kan få én til at fokusere på andre ting, som eksempelvis ikke har med dagligdagen at gøre. 

Tegn figurer og streger på papir og karton, eller farvelæg motiver i malebøger. Har du en lille, kommende Monét derhjemme, er malebøger til børn nemlig oplagte. Børnene kan med bøgerne øve sig på at tegne og male efter de mange søde motiver på bøgernes sider. 
 

Køb bl.a. Faber Castell og Staedtler her

På Bilka.dk finder du et stort udvalg af flotte og farverige farveblyanter. Udvalget dækker over små og store farveblyanter, forskellige farver og ikke mindst kvaliteter. Leder du efter farveblyanter fra et bestemt mærke? Mærkerne finder du sikkert også her på siden, hvor vi eksempelvis tilbyder et væld af Faber Castell farveblyanter og Staedtler farveblyanter. Fælles for alle farveblyanterne er, at de kan fås i sæt med mange farver, som underholder børn og voksne.