Bilkas egne cykelmærker

Læs mere om de fantastiske cykelbrands på Bilka.dk

PUCH cykler

PUCH cykler er cykler, der har fokus på kreativitet, komfort og kvalitet. PUCH tilbyder børnecykler til piger, drenge og herre- og damecykler - kort sagt: til hele familien.

PUCH cyklerne på Bilka.dk er flotte og velfungerende med gode dele. Herunder bl.a. aluminiumsfælge og Shimano gear. PUCH cyklerne kommer altid med stålstel.

 

SCO cykler

SCO cykler er Danmarks største cykelsucces nogensinde, når det kommer til cykler, og de er også tidligere kåret som testvinder.

Du ka' købe SCO's kvalitetscykler til børn, herrer og damer på Bilka.dk. Ud af de tre underbrands SCO, SCO Premium og SCO Rebel er det første underbrand "SCO" altid med aluminiumsstel, dobbeltbundede aluminiumsfælge, stilmæssig moderne design og farver.

 

SCO Premium

Drømmer du om en cykel i super kvalitet med masser af tilbehør? Så er du måske på vej ned til cykelhandleren, men det behøver du ikke, for du kan også bare tage i Bilka eller kigge nærmere på Bilka.dk.

SCO Premium cyklerne er robuste cykler. Stellet er altid i aluminium, kæden altid anti-rust behandlet, og alle synlige dele på en SCO Premium cykel er rustbeskyttede komponenter. Det gør cyklen modstandsdygtig overfor vind og vejr, hvilket ligeledes forlænger dens levetid betydeligt.

 

SCO Rebel

SCO Rebel er rå og stilede cykler for alle, der elsker fart og action. SCO Rebel serien består af robuste mountainbikes og lette racercykler til alle, som vil bruge cyklen til motion på landevejen eller i skoven. SCO Rebel cykler passer til ethvert terræn!

Besøg vores store cykelunivers

Her finder du masser af guides til valg af cykel, vedligeholdelse af cykel samt til samling af cykel og cykludstyr. Og det hele tager selvfølgelig udgangspunkt i vores egne mærker: PUCH og SCO cykler. 

PUCH cykler