Alt til fastelavn
Alt til fastelavn

Fastelavnsfest

Fastelavn er børnenes fest, så gør klar til at få huset invaderet af små superhelte, prinsesser, klovne og andet godtfolk, som alle er opsat på at blive kattekonge. For hvis der er noget, der kan få stemningen i vejret, er det at slå katten af tønden til en fastelavnsfest.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

 

Fastelavn var oprindeligt en fest, hvor voksne klædte sig ud, slog katten af tønden og festede i flere dage. Men det var i gamle dage, og i dag er fastelavn mest populært blandt børn. Det betyder dog ikke, at fastelavn kun er for børn - både voksne og børn kan nemlig fejre fastelavn.

På denne side får du inspiration til, hvordan du holder en farvestrålende fastelavnsfest med lækre snacks, sjov udklædning og farverig pynt. Så dyk ned i vores gode fastelavnsfest idéer, så I er klar til at krone kattekongen og kattedronningen af fastelavnsfesten!

Inspiration til fastelavnspynt

Invitation til fastelavnfest

Skal du holde fastelavnsfest? Så har vi lavet den perfekte skabelon til din invitation! Det er super hyggeligt at modtage en personlig invitation til en sjov fest.

Inviter venner og familie til den sjoveste fastelavnsfest med fastelavnsboller, slik, pynt og meget mere. Det kan kun blive en fabelagtig fest!

Det er kun fantasien, der sætter grænser, når du skal kreere en sjov invitation til fastelavnsfesten. Brug gerne en masse forskellige farver for at gøre invitationen mere festlig.

Du kan dowloade skabelonen til din invitation til fastelavnsfesten eller blot bruge den som inspiration.

Festlig fastelavnsfest

Ingen fastelavnsfest uden en fastelavnstønde! Men det er også en fest, hvor du kan give den fuld skrue med masser af pynt og farver. 

  • Tag grene ind og pynt dem flot med forskellige farver. 
  • Bland flotte slikposer med masser af farver og brug gennemsigtige poser med et flot bånd.
  • Læg forskellige udklædningsgenstande og masker på bordene eller hæng dem på væggene. 


Kun fantasien sætter grænser! Du finder al pynten på Bilka.dk, hvor du kan hente mere inspiration til din fastelavn

Mad til fastelavnsfest

Der skal selvfølgelig også være mad til fastelavnsfesten, så gæsterne er mætte og glade. Her kan du fx lave lækre fastelavnsboller, der helt sikkert vil være et hit blandt gæsterne. I nedenstående video kan du se, hvordan Ditte Julie pynter sine fastelavnsboller.

Andre temafest idéer?

Få idéer til temafester og find alt, hvad du skal bruge til din næste fest: Borddækning, pynt, udklædning, mad, drinks, taler, festlege og meget mere! Fester & Gæster er vores univers på Bilka.dk, hvor vi hjælper dig med planlægning af livets store og små fester.