Konfetti

Med konfetti kan du sikre en fantastisk fest for dig og dine gæster. Du kan bruge de små farverige papirstykker til de fleste lejligheder. Konfettien kan blandt andet pynte på bordet eller bruges i balloner. Så vil du hurtigt få det til at se meget festligt ud hjemme hos dig.

Brug konfetti til festlige lejligheder

Når du pynter op med konfetti, så får du hurtigt en festlig stemning. De små farverige papirstykker kan give en rigtig god effekt, uanset om du pynter bordet med konfettistrimler, skyder det afsted fra et konfettirør eller fylder konfetti i ballonerne. 

Du kan bruge konfetti til de fleste festlige lejligheder. Konfetti passer både ind til nytårsfesten, den runde fødselsdag eller en polterabend. Til nytår er det stort set obligatorisk med bordbomber og konfettirør som dekorationer. De små, skinnende strimler skaber bare en helt særlig stemning.

Konfetti kommer i mange forskellige former og farver, så du kan få lige den type, som passer bedst til dit arrangement. Du kan få konfetti i alle regnbuens farver, hvis du ønsker et farverigt og vildt udtryk, eller du kan holde dig til et farvetema med ensfarvet konfetti. Det er kun din fantasi, der sætter grænser.

DIY dekorationer til festen

Du kan nemt lave din egen festlige pynt med de gode hobbyartikler på Bilka.dk. Det kan både være hyggeligt at lave sin egen oppyntning, og så får du også muligheden for at sætte dit eget personlige præg på festen. Du kan blandt andet klippe din egen konfetti ud af karton og på den måde selv vælge størrelse, form og farve på din pynt.

Find vores mange festartikler på Bilka.dk, og skab en hyggelig og festlig atmosfære til din næste begivenhed. Vi har alt fra farverige balloner til flotte guirlander, så du kan sørge for god stemning til dig og dine gæster.

Du får ubegrænset returret, når du handler på Bilka.dk. Du kan enten sende dine varer til vores returlager eller bytte dine varer i din nærmeste Bilka.