Fastelavnstilbehør

Til fastelavn skal kostumet altså være gennemført, og derfor finder du et stort udvalg af fastelavnskostume-tilbehør her på Bilka.dk. Fastelavnstilbehør er nemlig prikken over i'et på dit kostume. Vælg mellem alt fra parykker og prinsessekroner til masker og tryllestave her på siden, og bestil online i dag.

Fuldend kostumet med fastelavnstilbehør

Fastelavn fejres af mange børn hvert år, hvor de klæder sig ud, slår katten af tønden og besøger naboer i håbet om at få lidt slik med hjem. Især udklædningen er vigtig for de fleste børn, og kostumet er tit inspireret af idoler og forbilleder fra film eller tegneserier. På Bilka.dk finder du derfor sejt fastelavnstilbehør, så dit barn kan få det helt rette kostume. 

Højtiden er festlig og sjov, og de farverige kostumer skaber stor glæde hos både børn og voksne. På Bilka.dk kan du finde fastelavnskostume-tilbehør til børn i alle aldre. Uanset om dit barn ønsker at være en sej sherif eller en magisk enhjørning, så kan vi hjælpe dig. Kun fantasien sætter grænser, når der skal fejres fastelavn.

Vi har også hele fastelavnskostumer som er sammensat, klar og lige til at hoppe i. Så kan legen begynde med det samme, og den store kattekonge og kattedronning kan krones.
 

Find alt hvad du skal bruge til fastelavnsfesten 

Der er naturligvis ingen fastelavnsfest uden en trætønde fyldt med søde sager. Få din fastelavnstønde på Bilka.dk, og få gang i årets fest for børnene. Fastelavnstønder og dét at slå katten af tønden er en gammel tradition, som har levet i mange hundrede år. Engang var det en ægte, levende kat, som befandt sig i tønden, og det var forbundet med stor prestige, hvis man blev kronet kattekonge. I dag består indholdet heldigvis kun af slik.  

Vil du returnere dit køb, så har Bilka.dk altid ubegrænset returret, så længe varen er uåbnet. Du kan sende varen til vores returlager, eller du kan besøge din nærmeste Bilka, hvor vores personale vil hjælpe dig.