Guirlander

Guirlander er en smuk og elegant måde at pynte op til fest. De fås i mange forskellige varianter og farver med alt fra vimpler til guirlander med kvaster. Med guirlander kan du dermed skabe en god stemning, så du og dine gæster kan få en skøn aften.

Brug guirlander som pynt til din fest 

Med guirlander kan du få en flot og elegant oppyntning til din fest, som hurtigt skaber en hyggelig og god atmosfære for dig og dine gæster. Du kan få mange forskellige typer af guirlander i forskellige farver. Der findes guirlander med alt fra kvaster til vimpler til rosetter, så du kan vælge lige den variant, som du foretrækker.  

Guirlander passer til de fleste lejligheder og temaer. De kan nemlig både bruges til fødselsdage i haven, til halloweenfesten og nytårsfejringen. En farverig guirlande vil passe utroligt godt til fødselarens fest i solen, en guirlande i mørke farver vil være god til halloween og til nytårsfesten kan du vælge en glimtende guirlande i sølv eller guld.

Du kan finde mange flere festartikler på Bilka.dk. Vi har alt fra balloner til flag, så du har rig mulighed for at pynte flot og hyggeligt op til din næste festlige begivenhed med vores store udvalg af dekorationer. Også bordet kan blive pyntet op til fest med vores spændende sortiment indenfor borddækning til fest. Farverige sugerør og matchende servietter er prikken over i'et til den gennemførte fest.

Lav din egen guirlande 

Du kan også nemt lave din egen guirlande med vores mange hobbyartikler på Bilka.dk. Det kan være utroligt sjovt at lave sin egen pynt, og det giver dig også muligheden for at få lige den oppyntning, du ønsker.

Du kan nemt klippe vimpler eller andre former og figurer ud af karton og placere disse på en snor. På den måde kan du hurtigt lave din helt egen guirlande. Du kan også pynte de forskellige former med glimmerlim og maling, så du kan gøre guirlanden endnu flottere og mere personlig. Eller hvad med en fin guirlande ud af pomponer i forskellige farver?

Uanset hvad du vælger, så har du ubegrænset returret, når du handler på Bilka.dk. Du kan enten sende dine varer til vores returlager eller bytte dine varer i din nærmeste Bilka.