Hobbymaling og malegrej

Kreativiteten og de fikse hænder skal frem, når vi her på siden udbyder over 3000 forskellige produkter af hobbymaling. Her på siden finder du alt fra flot akrylmaling til solid fingermaling.

LÆR AT MALE MED AKRYLMALING

At male er en dejlig hobby for dig, der kan lide at slippe kreativiteten løs og skabe noget nyt. Her på siden finder du en lang række videoguides, så du sammen med Christina Christiansen kan lære, hvordan du maler med akrylmaling.

Udfold din kreativitet med hobbymaling

Skal du i gang med dit næste hobbyprojekt eller skal du bare fingermale med dine børn? Så finder du over 3000 produkter til netop at indfri dit ønske. Her på siden finder du et hav af forskellige brands, typer og farver. Vælg blandt andet imellem hobbymaling fra Artino, LB education eller Reeves og udfold dine kreative evner og skab et imponerende slutresultat hver gang. Vi stræber efter, at kunne dække netop dit behov med en stor variation af forskellige farver, størrelser og glans, som kan kombineres efter behov og eventuel skabe din specifikke yndlingsfarve.

Samtidig finder du hos os Winsor & Newton, som er verdensførende indenfor fremstilling af akryl- og akvarelfarver. Derudover finder du Liquitex Artist, der er et brand, hvis akrylfarver opretholder den perfekt konsistens til spartel- eller penselarbejde. Vores forskellige brands, typer og farver fås i både vandbaseret, som er velegnet til indendørs brug, samt oliebaseret hobbymaling, der hovedsageligt er beregnet til udendørsbrug. Vores maling er af allerhøjeste kvalitet, hvilket også ligger til grund for at noget af hobbymalingen er beregnet til børn.

Derudover findes der her på siden også blæk til kalligrafi, som findes i 18 forskellige lysægte farver, samtidig med at der ligeledes kan fås akryl natural sand. Hvor end du er professionel og har behov for en specifik akrylmaling eller er nybegynder og skal bruge et starter hobby malingssæt, så har vi alt til, at du kan udfolde din kreativitet. F.eks. kan du finde et akryl malings hjul med tilhørende palette fra Daler Rowney, der er ideal som startersæt.

Størstedelen af hobbymalingen er hurtig tørrende og har en fremragende dækkeevne, hvilket gør at når en overflade skal dækkes pænt og jævnt eller der skal males detaljer, så fungere det upåklageligt. Trods hobbymalingens høje kvalitet, udbyder vi dem stadig i en overkommelig prisklasse. Se eventuelt vores vidoer i vores inspiraions sektion her på siden eller tryk ind på de forskellige produkter for, at lærer mere om deres specifikationer.