Drinks til fødselsdag

Gin sour med jordbær - Opskrift

Til langt de fleste fødselsdage er det kakao og sodavand i rigelige mængder, der kommer på bordet. Men når gæsterne er ude over rokketands-alderen, og der skal fejres runde fødselsdage, skal der andet på bordet. 

Så her får du en flot drink, der passer rigtig godt til dit flot oppyntede fødselsdagsbord i rødt og hvidt. 

Vil du have masser af inspiration til lækre drinks, du kan servere, så se drinks-siden og få de bedste tips fra Mathias Daa Løfquist,  Bartender og Danmarksmester i Cocktails & Flair 2017.

 

Opskrift på Gin Sour med jordbær

Hvad er mere perfekt end en rød drink, når der står fødselsdag i kalenderen? Få opskriften på Gin Sour med jordbær her og server en drink, der går rent ind ved næste fødselsdag. 

(1 glas) 
4 cl gin 
3 cl frisk citronsaft 
1,5 cl sukkersirup 
2 cl jordbærsirup 
Æggehvider 
Friske jordbær 

Shake alle ingredienser i en drinksshaker uden isterninger for at få drinken til at skumme ekstra meget. Hæld op i et glas og pynt med friske jordbær. OBS! I stedet for jordbær kan for eksempel også bruges blåbær eller hindbær.

Se alle drinks her

Mangler du mere inspiration til drinks? Find alle vores drinks opskrifter her, så du er klar til festen. Alle opskrifterne præsenteres af den tidligere Danmarksmester i Cocktails & Flair, Mathias Daa Løfquist.