Hollywood temafest inspiration
Hollywood temafest inspiration

Hollywood-fest

Elsker du også filmstjerner og glamour, er det oplagt at rulle den røde løber ud og holde et brag af en Hollywood-fest. Træk i gallatøjet, pynt op med rødt, sort og guld og gør så klar til en aften og nat fyldt med glimmer, glitter og glamour.

Idéer til Hollywood-fest

Hvide fjer

Hvide fjer er elegante som pynt på bordet til en Hollywoodfest. Du kan også male grene eller bregneblade hvide med en omgang spraymaling.

Prisuddeling

Lav en prisuddeling i løbet af aftenen og nominer på forhånd gæsterne i forskellige kategorier. Vinderne får en statuette med hjem. Du kan eventuelt bede alle om at forberede en takketale på forhånd, hvis de nu skulle vinde.

Gyldne popcorn

Giv popcornene lidt ekstra glamour med en omgang guldstøv. Du skal bare komme popcorn i en pose med spiseligt guldstøv og ryste det hele godt.

Pynt festen op

Giv den gas med guld, når du holder Hollywood-fest.

Find de flotte tallerkener og servietter i Bilka sammen med vimpler, pompomer og hvad du ellers skal bruge for at lave en flot og festlig fest. 

Du finder alt til din fest i din lokale Bilka.

Til den lille sult til Hollywood-aftenen

Sørg for, at der er lidt lækkert på bordet, hvis den lille sult skulle melde sig i løbet af natten – for eksempel små cupcakes med et strejf af guld og glitter. Sæt gerne små skilte med ”Brad Pitt”, ”Julia Roberts”, ”Ryan Gosling” etc. i kagerne for at fuldende Hollywood-temaet.

Dittes Hollywood-cupcakes

Dittes Hollywood-cupcakes er perfekte til bobler og tilfører bordet et ekstra lille strejf af glamour. Følg opskriften og sæt elegante cupcakes, der oser af fest, på bordet.

1 vaniljestang
60 g blødt smør
200 g lyst rørsukker
180 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1/4 tsk salt
1/2 økologisk citron, saft og skal
2 æg, str. M/L
1,75 dl sødmælk

Flæk vaniljestangen på langs, skrab nænsomt kornene ud, og bland dem med lidt af sukkeret. Kom smør, rørsukker, hvedemel, bagepulver, salt og citronskal op i en røreskål sammen med blandingen og rør det hele sammen (gerne med en røremaskine eller el-mikser ved lav hastighed). Slå æggene ud, rør dem sammen i en ny skål og hæld dem op i en kande sammen med sødmælk og citronsaft. Hæld nu lidt af æggeblandingen op i røreskålen, imens den fortsat kører. Gør det gerne over 3 omgange, og lad røremaskinen køre lidt mellem hver hældning. Fordel cupcakedejen i 15-20 cupcakeforme (gerne en fast form med papirforme i). Bag ved 190° varmluft i ca. 15-20 min. Lad kagerne køle af i formen.

Smørcreme
250 g smør, blødt
500 g flormelis
Lidt citronsaft
Lidt pink pastafarve

Pisk smør lyst og luftigt sammen med flormelis og tilsæt citronsaft og pastafarve. Pisk smørcremen glat og kom den i en sprøjtepose med en stjernetylle. Sæt en fin top af smørcreme på kagerne. Pynt drys med spiseligt guldstøv. 

Drink til Hollywoodfesten

Ciroc Blue Stone Cocktail 

4 cl Ciroc
2 cl frisk citronsaft
1 cl vaniliesirup
Danskvand eller mousserende vin (hvis det skal være ekstra festligt)
Shake Cîroc, citronsaft og vanilje sirup
Top op med danskvand eller mousserende vin.