Velkomstdrink til nytår

Opskrift og idéer til nytårsdrink

Farverig, frisk og forførrende - Aviation er den oplagte nytårsdrink. Den gør det både godt som velkomstdrink, men kan også sagtens fungere efter maden.

Drinken byder på gin, citron samt kirsebær- og viol likør. Det er en drink, der med sin farve skiller sig ud, men som samtidig falder i de flestes smag grundet kombinationen af det syrlige og det søde. 

 

Den perfekte nytårsdrink

Følg med, når Danmarksmesteren i Cocktails & Flair trin for trin viser, hvordan du mikser en perfekt Aviation til nytårsaften.

Se hvordan Mathias mikser en Aviation

I videoen ovenfor ser du, hvordan den tidligere Danmarksmester i Cocktails & Flair trin for trin viser, hvordan du mikser en perfekt Aviation.

 

Aviation opskrift - Velkomstdrink

Giv aftenen vinger med en suveræn cocktail, der balancerer det syrlige og det søde. En Aviation er perfekt både før, under og efter maden og vil uanset gøre indtryk med sin helt specielle violette farve på årets sidste dag.

(1 glas)

4,5 cl gin
1,5 cl frisk citronjuice
1,5 cl maraschino likør
0,75 cl créme de violette likør

Shake det hele godt i en drinksshaker og pynt med et kirsebær.

Sørg for is til drinksene

Nytårsaften må man ikke gå ned på isterninger, så køb rigeligt med poser og opbevar dem i en køleboks på terrassen. Sørg også for, at der er forskelligt pynt til at sætte prikken over i’et på aftenens og nattens cocktails.