Springmadrasser 90x200

En springmadras kan bruges i både en elevationsseng og en kontinentalseng. Her på Bilka.dk kan du netop finde en sådan – og dem, der er at finde herunder, har målene 90x200 og er dermed enkeltmandssenge. 

Forkæl dig selv med en springmadras i 90x200 cm 

Leder du efter en ny madras, der både giver god støtte men også holder mange år? Så er en springmadras et oplagt valg. Her får du en madras, hvis fjedre er med til at fordele din vægt ligeligt. Og husker du endda at vende dig madras løbende, så kan du nyde en endnu længere holdbarhed.  

På Bilka.dk kan du finde et godt udvalg af springmadrasser i størrelsen 90x200 cm. Dette er en rigtig fin størrelse til dig, der sover alene – eller måske til dig, der vil give dit barn godt med plads. Uanset hvem, der skal benytte madrassen, så går du sjældent galt i byen, når du vælger en springmadras. Kombinerer du madrassen med en topmadras, kan du gøre dit sovemiljø endnu bedre, hvorfor du kan opnå en endnu bedre nattesøvn. 

Find din nye springmadras på Bilka.dk 

Hvis vores udvalg af slidstærke og komfortable springmadrasser kan friste dig til at opgradere din seng, så kan vores andre produkter til sengen måske også tiltale dig. At skabe det optimale sovemiljø kræver nemlig mere end blot en god madras. Blandt andet en hovedpude, der giver den rette støtte til dit hoved og nakke, kan også gøre en verden til forskel. Samtidig kan du også hurtigt mærke forskel, når du vælger en blød dyne, der passer til dit behov. 

Uanset hvordan din personlige sovestil er, så kan vi hjælpe på Bilka.dk. Desuden tilbyder vi endda ubegrænset returret, så du ikke behøver at holde dig tilbage, når du shopper hos os. Dermed er der god grund til virkelig at forkæle dig selv med lækre produkter, så du kan få en skøn nattesøvn. På den måde kan du nemlig føle, at du har ekstra energi og overskud i din hverdag. Og hvem vil ikke gerne det?