Runde spiseborde

Et rundt spisebord kan give et anderledes pust til indretningen. I stedet for at vælge det klassiske, firkantede spisebord kan et spisebord med rund form udnytte en del plads og bløde de firkantede former i hjemmet op. Se vores flotte sortiment herunder, og bestil.

Spis ved elegant og rundt spisebord

Store som små rum kan ofte bestå af en del firkantede møbler. Men med et rundt spisebord kan du skabe et hyggeligt og selskabeligt bord med bløde former. Derfor har vi på Bilka.dk også et bredt udvalg af moderne, runde spiseborde til ethvert hjem. Find blandt andet:

  • Både råt og industrielt eller moderne og elegant

  • Forskellige størrelser med og uden udtræk

  • Tidløst og holdbar kvalitet til mange gode stunder

  • Fine detaljer som marmor, messing og egefiner

En af de største fordele ved et rundt bord er, at det samler alle omkring bordet på en hyggelig måde, som firkantede spiseborde ikke kan. Om det runde bord er alle lige i samtalen. Du kan derfor nemt snakke med både sidemanden som vedkommende overfor. Husk, at når du bestiller online hos os, får du ubegrænset returret.

Find dit spisebord med rund form

På Bilka.dk ved vi, at et spisebord måske er det vigtigste møbel i køkkenet eller spisestuen. Derfor giver vi dig nogle gode tips om at vælge det helt rigtige, runde spisebord.

Vælger du et rundt spisebord med en diameter på cirka halvanden meter, så har du passende plads til et par eller fem gæster på besøg. Til gengæld kræver det også luft til alle sidder i indretningen og dermed en del plads. Kig også efter, hvor meget plads benene tager.

Materialet skal kunne tåle at blive spist og drukket på. Er du til en retrostil i holdbar kvalitet, så er det oplagt at gå efter et rundt spisebord i teak. Du kan også købe det flotte og moderne runde spisebord i marmor. De hvide toner er eksklusivt og passer ind i mange hjem. Få flere tips i vores guide til valg af spisebord.