Firkantede spiseborde

Et kvadratisk spisebord er dit praktiske og enkle bord, hvor hele familien kan sidde med til middag. Her på siden finder du også firkantede spiseborde i fin kvalitet. Begge slags er designet med nøje udvalgte materialer og nemme at vedligeholde. Tjek vores spændende udvalg i dag.

Nyd middagen om et firkantet spisebord

Et firkantet spisebord er ikke nødvendigvis et kvadratisk spisebord. Dog har vi samlet begge slags borde her på siden. Det giver dig et bredt udvalg i forskellige størrelser for enhver smag. Fra sort og minimalistisk design til lyst og råt look i klart glas. Med et firkantet spisebord herfra kan du:

  • Tilføre liv og karakter til køkkenet eller spisestuen

  • Nemt indrette rummet, takket være et enkelt design

  • Bruge dine møbler i mange år uden de bliver for “gamle”

  • Spise ved et bord i glas, melamin, massiv eg og lignende

Et kvadratisk spisebord gør rummet mere indbydende og stilet. Især hvis du kombinerer med matchende spisebordsstole. Endnu bedre bliver vores fine udvalg, da mange af de kvadratiske og firkantede spiseborde er nemme at vedligeholde og gøre rent. Sulten på mere? Så tjek resten af vores spiseborde her.

Hvilket kvadratisk spisebord skal jeg vælge?

I vores brede udvalg af firkantede og kvadratiske spiseborde finder du forskellige materialer og størrelser. Derfor bør du tænke over, hvor ofte du og familien bruger spisebordet, hvor meget plads I har og budgettet.

Vil du bruge mindst mulig tid på vedligeholdelse? Så bør du kigge efter firkantede spiseborde i melamin, der kan tåle lidt af hvert. Vi har også fineret eg, der er lakeret. Generelt er lakerede overflader vedligeholdelsesfrie og kræver kun rengøring. Er lakken blevet mat efter noget tid? Brug lakpleje på spisebordet. Det giver lakken mere glans.

Find også flotte spiseborde i eg eller glas og med bordben i metal, krom eller massivt træ. Får familien ofte besøg? Til nogle af vores spiseborde medfølger tillægsplader, mens du til andre må tilkøbe det. Bestil et eksemplar hjem, eller besøg os i dit Hypermarked. Du ka’ bytte dine varer i intakt og original emballage i ubegrænset tid. Bare husk din kvittering.