Spilleborde

pool, bordtennis eller airhockey – hvad er du mest til? Gør drømmen til virkelighed og få dit helt eget spillebord. Så er underholdningen hjemme! Se udvalget herunder og bestil det online i dag på Bilka.dk.

Spilleborde

Bordfodbold, airhockey bobspil. Her i kategorien finder du masser af valgmuligheder inden for alle typer af sport, som foregår på bord-niveau. Et bordfodboldbord giver timevis af sjov og kan bruges til mange ting. Straffesparkskonkurrence? Eller hold-imod-hold-spil? Kun fantasien sætter grænserne.

Find dit foretrukne spillebord, og bestil det hjem online her på Bilka.dk. Det er sjovt at spille sammen, men er brætspillene efterhånden slidt op, kan det godt være, at I trænger til noget mere udfordrende og aktivt. Med vores udvalg af spilleborde samt dartspil er der lagt op til mange gode timers underholdning, hvor du kan dyste imod venner og familie. I kan specialisere jer i én bestemt sportsgren, eller I kan duellere i flere forskellige. Her er de spilleborde, du blandt andet kan finde her i sortimentet:

  • Klassisk bordfodbold
  • Dartskive
  • Bobspil
  • Bordtennisbord med bordtennisbat

Vi har således spil for enhver smag, så grib muligheden for at få et nyt spillebord hjem i stuen, garagen eller kælderen, og køb dit ønskede spillebord online her på Bilka.dk.

 

Spilleborde til alle

Spillebord er et begreb, der dækker over mange forskellige typer af borde, der bruges til et spil. Det gælder blandt andet bordtennis eller -fodbold, pool og airhockey. Indenfor kategorien hører også dart. Spillene er forskellige i udførelse, tid og sværhedsgrad – men fælles for dem alle er, at underholdningsværdien er høj og at de kan spilles af så godt som alle aldre. Har du et hobbyrum, et stort ekstraværelse eller plads et helt tredje sted, er det en fremragende ide at udnytte pladsen og købe et spillebord hertil. Det vil uden tvivl vække begejstring hos både venner, familie og alle andre, der måtte lægge vejen forbi.

  • Stort udvalg – alt fra bordtennis til pool
  • Høj underholdningsværdi
  • Kan spilles af både store og små

Her på Bilka.dk finder du et bredt udvalg af spilleborde i alle de kendte og gængse typer som bordtennis, pool og dart. Se udvalget her på siden, hvor du også finder diverse tilbehør til spillebordene.

 

Hvilket spillebord skal jeg vælge?

Udvalget af spilleborde er stort og vi vil næsten garantere, at underholdningsværdien, som hver af de forskellige spil har, er mindst lige så stor. Er du i tvivl om, hvilken slags spillebord, du skal vælge? Det er naturligvis først og fremmest en smagssag, hvorvidt man mest er til bordtennis, dart eller til pool – og her er det kun dig selv – og din familie/dine venner og bekendte, der også skal bruge den – som kender det rigtige svar.

En anden overvejelse, du ikke kommer udenom at gøre dig, når du skal investere i et stort spillebord, er det pladsmæssige aspekt. Hvilket du kan vælge, handler nemlig i allerhøjeste grad også om, hvor stort et bord, du har plads til. Det kan ikke nytte noget, at det er et stort fodboldbord, der står øverst på listen, hvis ikke den plads, du har til rådighed, tillader det. Det kan også være, at det område, hvor spillebordet skal stå, har en anden funktion i dagligdagen. I begge tilfælde er der heldigvis hjælp at hente, hvis du vælger en model, der kan klappes sammen. Er det helt småt med pladsen, kan du, som alternativ til spillebordet, vælge en dartskive. Denne optager ikke plads på gulvet, men kun den væg, hvorpå den sidder.

 

Køb spilleborde og dartskiver online på Bilka.dk

Når du har fået dit spillebord hjem, er det med at komme i gang med at træne. Du skulle jo nødig tabe, når du udfordrer venner og familie til duel. Vores spilleborde lover mange gode stunder med dem, du holder af, og mangler du ny underholdning, kan du altid bestille endnu et spillebord hjem, så I har flere spil at vælge imellem, når slaget skal stå. Se også vores øvrige udvalg af legetøj til både børn og voksne lige her, hvor du finder alt i underholdning for både små og store. Hos Bilka.dk tilbyder vi at levere dine spilleborde lige til døren, så du blot kan lægge din bestilling og derefter læne dig trygt tilbage i sofaen.