Pools

Drømmer du også om at få din helt egen pool i haven? Det er slet ikke urealistisk – på Bilka.dk finder du nemlig et stort udvalg af fritstående pools. Vælg blandt store og små modeller, og find den perfekte pool til haven her på siden.

Populære mærker

Tilbehør til pools

For at få mest muligt ud af din pool har du brug for alt det rigtige tilbehør som cover, pumpe og filter for at sikre, at poolen hele tiden er klar til en dukkert. Se hele udvalget af vores populære og smarte pool tilbehør her på Bilka.dk

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til pools


Varme sommerdage i et svømmebassin

Der findes næppe noget bedre end en dukkert i poolen på en varm sommerdag, og det gælder især, hvis du er en vaskeægte vandhund. Med jeres helt egen svømmebassin i haven behøver svømmeturen og vandlegen ikke være forbeholdt svømmehallen eller feriestederne. 

  • Skab din helt egen oase i haven.

  • Stort udvalg af størrelser og typer.

  • Vælg imellem mange fritstående pools.

Du finder din nye pool på siden her, hvor du kan vælge imellem forskellige størrelser og typer. Vi har sæsonbaserede løsninger i form af fritstående modeller, du kan fjerne fra haven, når sommeren er forbi, ligesom du også finder nedgravnings-pools for den permanente luksusløsning.
 


Vælg den rigtige pool til haven

Materiale, størrelse og type er blot nogle af de ting, du skal tage stilling til, når du skal købe en pool. Hvis du er i tvivl, kan du læse med i følgende, hvor vi giver dig råd til at træffe det helt rigtige valg og finder lige dén pool, der passer bedst til netop dine behov.
 

Hvor stor skal din pool være?

Det første – og måske vigtigste – du skal tage stilling til, er, hvor stor poolen skal være. Hvilken størrelse du skal vælge, afhænger selvsagt af, hvor mange der skal bruge poolen. Hvis det blot er få, der skal bruge poolen, behøver den naturligvis ikke være stor.

Her gælder reglen, at jo flere brugere ad gangen, jo større skal diameteren eller bredden være på poolen. Du skal selvfølgelig også overveje, hvor meget plads du har i haven, så poolen ikke kommer til at overtage hele haven.
 

Hvem skal primært bruge poolen?

Er det primært ungerne, der skal bruge poolen? Hvis svaret er ja, skal du huske på, at de vokser relativt hurtigt. Det er derfor vigtigt, at du overvejer, hvorvidt poolen skal kunne bruges i mange år fremadrettet.

Et meget lille badebassin vil formentligt hurtigt blive for småt, men passer godt til børn, der er op til seks år gamle. Det kan derfor være en midlertidig løsning til de mindste i familien.

Er børnene over seks år, bør du i stedet gå efter en pool, der har en kapacitet på 3.600 liter og derover. Det er samme overvejelser, du skal gøre dig, når det kommer til poolens dybde. Det er ligeledes her vigtigt, at du ikke bare vælger den pool, der passer til børnenes højde her og nu.

Få hjælp til at vælge den rigtige swimmingpool

Hvis du har brug for yderligere information og hjælp til at vælge den rigtige pool, kan du læse denne guide. Her går vi mere i dybden med de forskellige typer af pools og hjælper dig med at vælge den rigtige størrelse.


Vælg mellem forskellige typer af pools

En anden vigtig ting du skal tage stilling til er, hvilken type af pool du skal vælge. Her kan du bl.a. gøre dig overvejelser omkring:

  • Hvilket materiale skal poolen være lavet af?

  • Skal poolen være flytbar eller mere permanent?

Hvad materialevalget angår, skal du huske på, at det har stor betydning for, hvor længe poolen vil kunne holde og hvor mange sæsoner, du kan have glæde af den i.

På Bilka.dk finder du et stort udvalg af forskellige slags fritstående pools. Vælg blandt andet i mellem de smarte og flytbare oppustelige pools samt de lidt mere robuste og permanente stålvægspools.
 

Flytbare oppustelige pools

Med en oppustelig pool er I klar til vilde vandhunde på ingen tid, og så er den også nem at pakke ned igen. Det gør det muligt at tage poolen med på ferie eller i sommerhus, men du kan også bare stille den op hjemme i haven.

Vores udvalg af oppustelige pools er i super kvalitet, og kan holde i flere sæsoner, men holdbarheden afhænger også af vedligeholdelsen. Hvis du vil bruge din oppustelige pool flere år i træk, skal den være ren og tør, inden du pakker den væk, når badesæsonen er slut.
 

Robuste stålvægspools

Stålvægspools er et godt alternativ til en nedgravet pool. En stålvægspool holder i mange år, men kan sagtens sættes op, tages ned og transporteres, hvis du f.eks. flytter. Stålvægspools er foret med vinylliner, som er et materiale, der let kan repareres, hvis det bliver nødvenligt.

En stålvægspool er lidt dyrere end en oppustelig pool primært på grund af holdbarheden, så en stålvægspool er ideel til dig, der allerede har prøvet at have en pool i haven og fundet ud af, at hele familien elsker det.

Sådan vedligeholder og rengør du pool og svømmebassin

Når du har fundet ud af, hvilken pool du kunne tænke dig, er det selvfølgelig vigtigt, at du vedligeholder og rengør poolen regelmæssigt. På den måde kan du forlænge poolens levetid, og det er vigtigt, at du forsøger at bekæmpe bakterier og alger i poolen.

Bestil et svømmebassin online på Bilka.dk

Når du har fundet det svømmebassin, der passer til dig og familien, kan du bestille den her fra siden. Med vores store vareudvalg finder du alt, hvad du skal bruge – det gælder naturligvis alt i tilbehør til pools og legetøj til vandleg. Gør familiens vandhunde lykkelige og bestil det hele online i dag!