Komfortabelt ventetøj

Godt ventetøj bør give komfort og støtte, når din mave vokser. Det betyder dog ikke, at du behøver at gå på kompromis med stilen. Du kan nemlig sagtens føle dig godt tilpas og se godt ud på samme tid, selvom maven er blevet stor. Find behageligt graviditetstøj på Bilka.dk, og bestil allerede i dag.

Find dejligt graviditetstøj hos os

På Bilka.dk kan du finde tøj, der er designet til at give dig mest mulig komfort under din graviditet. Nogle kvinder har en hård graviditet, mens andre næsten ikke bemærker den voksende mave. Det er derfor også svært at forudsige præcist, hvad du skal forvente, når du venter dig.

Det er dog altid en god idé at sørge for, at du kan føle dig så godt tilpas som muligt. Det betyder blandt andet, at dine bukser skal være elastiske taljen og at du generelt får støtte. Ligeledes skal dit tøj gerne være så komfortabelt som muligt.

Du kan eventuelt vælge at forkæle dig selv med bløde sokker, så dine fødder også bliver passet lidt ekstra på. De skal trods alt hjælpe dig med at bære rundt på den ekstra vægt. Noget løst og behageligt nattøj kan måske også hjælpe dig med at få en bedre søvn.

Vælg mellem udvalget af ventetøj på Bilka.dk, hvor du endda kan nyde ubegrænset returret. Du behøver derfor ikke holde dig tilbage, hvis du bliver fristet af vores smarte dametøj.

Få glæde af dit ventetøj efter fødslen

Det er ikke sikkert, at du har lyst til at bruge alt dit ventetøj både før og efter fødslen af dit barn. Dog er der visse tøjstykker, du med fordel kan bruge i længere tid. 

I takt med at din mave vokser, ændrer resten af din krop sig også. Du kan derfor forvente lidt generelt ubehag samt områder, der bliver ekstra følsomme. Det kan blandt andet være dine brystvorter. Af den grund er der mange gravide, der foretrækker at bruge deres amme BH både før og efter fødslen. De er nemlig ekstra bløde og derfor også mere behagelige, hvis du føler dig lidt ekstra følsom. 

Efter fødslen er en amme BH fortsat næsten uundværlig. De er designet, så du let kan komme til at amme din baby uden at skulle tage tøj af eller flytte rundt på irriterende stropper.