Køredragt til baby

Er du på udkig efter en køredragt til din baby? Så finder du flotte køredragter i forskellige materialer og forskellige tykkelser på Bilka.dk. Så kan du sørge for, at din baby er godt klædt på til alle køreture, uanset vejret udenfor. Gå på opdagelse i vores udvalg herunder.  

Gør din babys køreture behagelige med en køredragt 

En køredragt er et ekstra lag tøj til din baby – både nyfødte og små børn. Det er den ideelle påklædning til henholdsvis transport i bilen og køretur i klapvognen. Køredragten kan dog også bruges som sovedragt i barnevognen, så din baby kan holde varmen, når han eller hun skal sove udendørs. På Bilka.dk finder du et godt udvalg af køredragter, der sikrer høj komfort til den lille. 

Køredragter til babyer er som udgangspunkt lavet af bløde og behagelige materialer, der er skånsomme mod din babys sarte hud. Samtidig har de en god pasform, der giver både bevægelsesfrihed og komfort under hele turen. En køredragt er også kendetegnet ved at være let at tage af og på med enten lynlås eller knapper hele vejen ned. De materialer, som du oftest vil støde på, er uld, fleece og bomuld. 

Sådan vælger du den rette køredragt til din baby 

Køredragter er designet til at være lidt større end almindeligt børnetøj, så du bør gå efter den størrelse, som din baby normalt bruger. Hvis køredragten er beregnet til kolde måneder, kan det være en god idé at vælge én fremstillet i uld. Uld har nemlig isolerende egenskaber og er åndbart. Det betyder, at din baby ikke fryser i kulden, og at barnets hud kan ånde. Uld er desuden fugtabsorberende, så din baby kommer ikke til at ligge i en våd dragt.  

Du kan få køredragter med fødder og uden fødder, og hvor fødderne er aftagelige. Det kan være praktisk at vælge en model med aftagelige fødder, da den både kan bruges om vinteren, og når det bliver varmere i vejret. Mange køredragter har ombuk ved hænder og fødder, der gør det let at pakke barnets hænder og fødder ind, når det er koldt. På denne måde er det ikke altid nødvendigt med ekstra futter eller vanter.