Shorts til piger

Til de varme dage er et par shorts ofte et godt match til strandturen, til at se på seværdigheder i en spændende by eller måske bare solbadning hjemme i haven. På Bilka.dk finder du derfor et fint udvalg af shorts til børn i flotte designs.

Vaskesymboler

Det er vigtigt at kunne tyde vaskesymbolerne i dit vaskemærke. Ved at kende de forskellige vaskanvisninger, kan du nemlig vaske dit tøj effektivt og undgå unødig slid på materialet. Se de forskellige vaskesymboler og deres betydning.

Sådan vasker du dit tøj

Når du vasker dit tøj, så slider du materialet. I denne guide hjælper vi dig med at vaske dit tøj korrekt, så du forlænger levetiden på det.

Sådan fjerner du pletter

Du kan selv fjerne genstridige pletter fra dit tøj. I denne guide hjælper vi dig med hvordan du fjerner de mest gængse pletter.

Find drenge- og pigeshorts

Dine børn kan formentlig ikke vente med at komme ud ad det varme og måske alt for tunge vintertøj for så at hoppe i et par friske og behagelige shorts. Derfor bør tøjet også være en essentiel del af enhver garderobe, som kan blive brugt til afslapning og en badeferie. Vi har derfor shorts til piger og drenge, og du kan vælge blandt flere materialer.

Dit barns behov afgør, hvilke type shorts du bør gå efter. Hvis dit barn skal bruge et par shorts til piger, så kan du også kaste et blik på vores skønne badebukser til børn og endda også smarte solbriller for at beskytte de små øjne. Vores shorts finder du i forskellige farver i indbydende designs og i materialer som for eksempel denim.

 

Hop i et par fede shorts og knickers

Hvis dit barn stadig ønsker at få lidt luft til benene, men ikke vise sine ben frem, så er et par knickers måske lige sagen. De er ofte lidt længere end almindelige shorts, men er lige så stilfulde og smarte. I vores dejlige udvalg finder du modeller i forskellige materialer fra gode mærker, så du ikke går på kompromis med kvaliteten eller pasformen.

Til de hyggelige stunder kan du også tage et kig på de bløde sweat-shorts, som er rigtig gode til en lang flyrejse eller til at slænge sig i sengen. Vi har produkter til begge køn i den rette farve og størrelse. Hvis du bestiller det forkerte, så kan du let returnere det. Vi tilbyder nemlig ubegrænset returret, så du kan bytte det, når du har tid og lyst og derved finde den model eller de mærker, som dit barn ønsker sig.

Vi ses på Bilka.dk, hvor du forhåbentlig finder den model, som I står og mangler i hjemmet.