Solbriller til børn

Solen titter frem med sine lune stråler, og temperaturen stiger langsomt. Det er skønt, når solen viser sig, men dine børn skal samtidig passe på de små øjne. Vores solbriller til børn sørger heldigvis for, at de ser smarte ud og yder en effektiv beskyttelse.

Søde solbriller til baby og børn

Du har sikkert selv et eller flere par solbriller for at kunne nyde solen. Den luksus bør dit barn selvfølgelig også have. Det er især vigtigt at babyer og mindre børn har et par gode solbriller, da deres øjne konstant er i udvikling. 

Det er lige meget, om det er på den dejlige badeferie med familien, eller om det er en tur på skiferie i sneklædte landskaber. Vores øjne bliver altid udsat for solens UV-stråler, når de viser sig fra deres bedste side. I vores udvalg af solbriller finder du heldigvis forskellige designs fra velkendte mærker.

Du ka’ for eksempel vælge børnesolbriller som er enkle, og som måske ligner mors eller fars solbriller. Derudover har vi farvestrålende modeller, der taler til børnenes fantasi. Vælg blandt solbriller til både drenge og piger med forskellige motiver og print. Så kan de kære små nemt få en model, som de bedst kan lide. 

Er solen skarp? Glem ikke at smøre både dig selv og børnene ind i en beskyttende solpleje.

 

Find dine børnesolbriller på Bilka.dk

Kommer du til at bestille de forkerte solbriller til dit barn? Det sker for os alle en gang imellem, at vi kommer til at vælge den forkerte model. Derfor tilbyder vi på Bilka.dk ubegrænset returret. 

Det betyder, at du og dit barn nemt kan returnere de nye solbriller, når du har tid og lyst. Det eneste, du skal sørge for, er, at du fremviser din kvittering, samt at emballagen er original og intakt. 

Det har aldrig været nemmere at bestille solbriller til børn på nettet på Bilka.dk. Her finder du også Danmarks største vareudvalg. Så kan du regne med, at det mindre medlem af familien formentlig kan finde de par solbriller, som han eller hun mangler i hverdagen.