Highlight og contour

Med highlighter og contour kan du give dit ansigt definition, så det fremstår mere levende og med mere dybde. Udforsk Bilka.dk’s store udvalg af highlighter makeup og contouring makeup og find ud af, hvor stor en forskel det kan gøre for dit ansigt og din stil.

Makeup tips

I denne guide giver dig tips til, hvordan du kan skabe det helt rette makeup look. Du kan bl.a. læse mere om, hvordan du kan bruge highlighter og contour til at fremhæve områder og skabe flotte skygger i ansigtet. Læs med og bliv inspireret!

Find highlighter-makeup og makeup til contouring på Bilka.dk

Som dit hypermarked har Bilka.dk alt det, du har brug for til hverdag og fest. Det er vores mål at give dig oplevelser snarere end kun varer, og derfor finder du makeup-highlighter og contour-paletter af højeste kvalitet. Tag et kig her på siden, og find din favorit. 

Hvis du ikke allerede kender alt til highlighter og contour-makeup, så er der tale om to forskellige produkter, og her får du det korte overblik over, hvad de hver især består af:  

  • Highlighteren er et lysskabende produkt til ansigtet, som er fremstillet til at fremhæve særlige områder. Her er tale om steder som for eksempel lige under øjenbrynene, på næseryggen, over amorbuen på læben og højt på kinden. Når du bruger highlighter, skaber du spil og liv i ansigtet, så det ikke bliver helt så ens, som hvis du kun brugte foundation 
  • Makeup-contour arbejder sammen med highlighteren, og her er tale om en mere avanceret form for dybde-skabelse, hvor du med lys highlighter og mørkere contouring skaber ”lag” i ansigtet. Den mørke del af contouringen skal du gerne påføre på næsefløjene og i hulrummet på kinderne. Er du i tvivl om, hvordan du gør, kan du med fordel læse denne guide.

 

Du finder alle vores mange highlighter og contouring-produkter her på Bilka.dk, hvor du også kan vælge mellem rigtig mange af de kendte mærker som Rimmel, Gosh, Max Factor og L’Oréal med videre. 

 

Highlightere og contouring i mange former

Når du køber dine ansigt-skulpterende produkter, kan du vælge mellem flere varianter. I forhold til highlighteren kan du både få produktet som highlighter stick i stiftform, i pudder eller creme – husk gerne i den forbindelse din highlighter brush.  

Contouring-produkter kommer ligeledes som contour stick, contour creme eller som contour palette. Se alle mulighederne på Bilka.dk.